Beaphar Dierendoekjes

Beaphar Dierendoekjes Ogen & Oren zijn doekjes om de ogen en oren van huisdieren zorgvuldig schoon te maken. De doekjes zijn gemaakt van 100% plantaardige viscose met een parfumvrije lotion gemaakt met tenminste 98% natuurlijke ingrediënten. De doekjes verzachten en hydrateren, zijn afgestemd op de natuurlijke pH van de huid en zijn dermatologisch getest.

Beaphar Dierendoekjes Universal Hygiene zijn doekjes om de huid en vacht van huisdieren te reinigen en op te frissen. De doekjes zijn gemaakt van 100% plantaardige viscose, met een lotion gemaakt met tenminste 98% natuurlijke ingrediënten om de huid en vacht te hydrateren en verzachten. De doekjes zijn afgestemd op de natuurlijke pH van de huid en zijn dermatologisch getest.

Beaphar Dierendoekjes Sensitive zijn doekjes om de vacht en huid van huisdieren zorgvuldig te verzorgen, geschikt voor de meeste gevoelige huiden, puppy’s en kittens. De doekjes zijn gemaakt van 100% plantaardige viscose met een hypoallergene lotion zonder parfum gemaakt met tenminste 98% natuurlijke ingrediënten. De doekjes verzachten en hydrateren, zijn afgestemd op de pH van de huid en zijn dermatologisch getest

Gerelateerde berichten

    Dit bericht heeft geen reacties

Reacties zijn gesloten.