Betaalwijzen

BETAALWIJZEN
Voor ons betalingsverkeer gebruiken wij Mollie, een gerenommeerde organisatie op het gebied van betalingsverwerkingen via webshops u kunt dan in een beveiligde omgeving betalen.

iDEAL
iDEAL is een betaalmethode voor Nederlandse rekeninghouders waarmee u snel en veilig kunt afrekenen in de vertrouwde internet bankomgeving van uw eigen bank.

Werkwijze: U plaatst uw bestelling in onze webshop. Bij het afrekenen geeft u aan dat u met iDEAL wilt betalen en u selecteert uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden door uw bank geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

PayPal of Creditcard
PayPal of Creditcardbetalingen met Visa, Maestro of MasterCard doet u veilig online.

Werkwijze: Na het plaatsen van uw bestelling kiest u voor de betaaloptie PayPal daarmee kunt u ook betalen met uw Visa, Maestro of MasterCard.

Vooraf overmaken via IBAN
Werkzijze: U plaatst uw bestelling in onze webshop. Bij het afrekenen geeft u aan dat u vooraf wilt betalen. Nadat u de bestelling heeft afgerond ontvangt u van ons een email met de bevestiging daarin vermeld het IBAN-nummer  van ons met het verzoek het totaalbedrag te voldoen. Nadat wij uw betaling hebben ontvangen, zal uw bestelling worden verwerkt en naar u worden verstuurd.

Betalen bij afhalen
Werkwijze: U plaatst uw bestelling in onze webshop. Bij het afrekenen geeft u aan dat u de bestelling bij ons in de winkel wilt afhalen. Betalen kan in de winkel of via de andere betaalwijzen