Biofood geperste brok

Biofood geperste brok

Biofood geperste brok is een volledige, natuurlijk en zeer smaakvolle geperste hondenbrok deze hondenvoeding is geschikt voor alle hondenrassen.

gratis verzenden

voordelig bestellen


Korting: 10%

 

biofood geperste brok

De Biofood geperste brok bevat hoogwaardige natuurlijke grondstoffen en de optimale dagelijkse hoeveelheid eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen die uw hond nodig heeft Bij de maken van deze hondenbrokken wordt gebruik gemaakt van rund. Voordeel van de  geperste brok is dat bij het persen de vetten, eiwitten, vitaminen en mineralen en grondstoffen niet meer dan 90 graden verhit worden, waardoor de grondstoffen en de werking er van optimaal gewaarborgd blijven.

biofood geperste brokjesSamenstelling:  geperste brok granen (ontsloten: rijst, maïs, tarwe), vlees (rund, kip en lamsvlees), dierlijke bijproducten (lever, hart en pens), plantaardige bijproducten (zeewierextract, bietenpulp), oliën (zalm- en visolie), vet (rund en kip), plantaardige vitaminen en mineralen (pre-mix), vis (zalm) en visbijproducten (orgaanvlees), digest (lecithine, natuurkruiden).

 

Verkrijgbaar in zakken van 5 kg & 15 kg.

Gerelateerde berichten

    Dit bericht heeft nog geen reacties

Laat een reactie achter