Biofood puppy voer

Biofood puppy voer

De puppy levensfase is erg belangrijk en bepalend voor de toekomst van uw pup een krachtig, vitaal en gezond leven wanneer uw hond volwassen wordt is belangrijk Biofood Puppy voer  is een volledige licht verteerbare, natuurlijke en smaakvolle hondenvoeding voor honden in de eerste levensfase.

voordelig bestellen

 

biofood puppy voer

 

 

U kunt vanaf 3 weken tot maximaal 12 maanden, afhankelijk van het ras, de puppybrok voeren. Biofood puppy voer heeft alles wat een jonge, opgroeiende hond van nature nodig heeft.

biofood puppy Een uitgekiende en optimale samenstelling met een hoog eiwitgehalte en gezonde vitaminen en mineralen zorgen bij een energieke en speelse pup voor gezonde ontwikkeling van botten, tanden en kiezen, spieren en vertering.

Met Biofood puppy en bijbehorende dosering voorkomt u dat u hond te veel voeding, koolhydraten en calcium krijgt die problemen kunnen veroorzaken (o.a. gewrichten).

Samenstelling: granen (ontsloten: maïs, tarwe), vlees (kip, lam en rundvlees), dierlijke bijproducten (lever, hart en pens), plantaardige bijproducten (zeewierextract, bietenpulp, gist, rijstebloem), oliën (zalm- en visolie), vet (kip en schaap), melk en melkbijproducten, plantaardige vitamines en mineralen (premix), digest (lecithine, natuurkruiden).

biofood brokjes puppy

 

 

 

 

 

Heeft u vragen over Biofood puppy voer gebruik dan ons reactieformulier hier onder

Gerelateerde berichten

    Dit bericht heeft nog geen reacties

Laat een reactie achter