Biofood vleesvoeding

Biofood vleesvoeding

U weet dat de hond een vleeseter is ? van oorsprong was de wilde hond een jager en het gebit en spijsverteringsstelsel komt grotendeels overeen met die van de huidige honden. maar hij heeft aan vlees alleen niet voldoende. Daaruit kunnen we opmaken dat de ideale voeding voor onze hond grotendeels dezelfde grondstoffen moet bevatten als die van zijn wilde soortgenoot. De wolf en/of wilde hond aten niet alleen vlees, maar ook de maaginhoud en orgaanvlees  (hart,lever ) De maag van het prooidier was gevuld met voor verteerde granen, zaden en natuurkruiden.

biofood vleesvoedingBiofood heeft met bovenstaande informatie een natuurlijke, complete en
houdbare vleesvoeding gemaakt voor iedere
hond op basis van vers vlees, vis en rijst.

Biofood vleesvoeding bevat o.a. vers vlees,  ,orgaanvlees o.a. hart, lever, vis zalm en -bijproducten orgaanvlees, rijst, schapen-vetkanen, kruiden, vitaminen en mineralen.

 

Een volledige hondenvoeding die ook uitermate geschikt is voor tussen door vleesdagen, ook te gebruiken bij een omschakeling naar ander voer of voor honden die slecht reageren op hondenbrokken

 

biofood vleesvoeding bestellen

 

 

Biofood vleesvoeding word geproduceerd met gebruik van stoom en bevat geen suiker, tarwe, zout, chemische antioxidanten, geur-, kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, is glutenvrij en in de verpakking houdbaar buiten de koelkast. De vleesvoeding kunt u serveren op kamertemperatuur. Aangesneden porties afgesloten in de koelkast bewaren (beperkt houdbaar: ongeveer 2/3 dagen).

 

 

Biofood vleesvoeding is goed voor de huid, vacht en heeft een goede vertering

verkrijgbaar in 3 varianten

Lam   kip lam

Een kip eend

Zalm kip zalm

 

Gerelateerde berichten

    Dit bericht heeft nog geen reacties

Laat een reactie achter