Canagan hondenvoer

CANAGAN HONDENVOER

WAAROM GLUTENVRIJ CANAGAN HONDENVOER

Canagan hondenvoer  bevat geen graankorrels als maïs, tarwe en gerst die in verband worden gebracht met honden allergieen met symptomen variërend van maagklachten tot jeukende schilferige vacht.

Zelfs als uw hond  geen allergieën heeft is glutenvrij hondenvoer een goed idee, omdat deze graankorrels vrijwel geen voedingswaarde hebben.

canagan glutenvrij
canagan zonder gluten

En honden en katten zoals alle carnivoren zijn biologisch niet in staat om granen zoals maïs, tarwe en gerst  volledig te verteren.

Het komt omdat ze niet over de enzym amylase  in het speeksel beschikken om de zetmeelrijke koolhydraten af te breken.

 uw voordelen:

ok

       Minder verharen

ok

Minder ontlasting

ok

Natuurlijkere manier van voeden

Door de eeuwen heen hebben de mens en de hond zich naast elkaar ontwikkeld, door samen te jagen en te leven, het beschermen van elkaar in een unieke samenwerking Canagan de naam betekend in het  Keltich “Wolf”.

Alle honden zijn directe afstammelingen van de wolven gedomesticeerd door onze voorvaderen, hun voedingswensen zijn vrijwel tot op heden onveranderd.

bestel_button4
gratis verzenden

Traditioneel honden-en kattenvoeding hebben de voedingswaarde opgewaardeerd door het gebruik van goedkopere ingrediënten.

voer mij canagan

De voedingsdeskundigen van Canagan hondenvoer hebben zorgvuldig gekeken naar de voedingsbehoeften van honden en wat hun voorouderlijke dieet was om met de juiste verhouding van vlees eiwitten , koolhydraten en een veel hoger gehalte aan vlees een goed hondenvoer te produceren.

Canagan hondenvoer Een eerlijk verhaal?

 Is er ook Canagan puppy voer?

Reactie van klanten

Wat een hoge kwaliteit voer is Canagan voer Ik heb een labrador  die na 10 pups te hebben gebaard  veel gewicht en haren verloor daarna begon ze  jeuk te krijgen en te  krabben.

Na diverse  bezoeken aan de dierenarts en veel antibiotica werd ik geattendeerd op Canagan. De hond en haar pup hebben nu een prachtige vacht en geen jeuk meer Dit hondenvoer werkt! het bewijs zijn de honden!

Canagan hondenvoer

ervaringen met canagan hondenvoer

Mijn hond labrador krijgt altijd royal canin desondanks dunne en slijmerige ontlasting nu heb ik een klein zakje Canagan geprobeerd en na twee dagen had ze harde ontlasting en mooi bruin van kleur.

Ik combineer het met  2 dagen vers vlees en de rest voer ik canagan dat werkt bij ons perfect heb nu gelijk 6 kilo gekocht, voor mij even niets anders dan canagan

Mevr De Goei

Ingredienten: Canagan hondenvoer

Cranberry of grote veenbes

Psyllium

Pepermunt

Kamille

Waarom zoete aardappel?

zoete aardappel

Zoete aardappel is een uitstekende bron van vitamine A en C en is rijk aan antioxidanten.

Zoete aardappelen zijn een goede bron van oplosbare vezels en hebben een lage glycemische index, die een langzame geleidelijke afgifte van energie te produceren.Lage GI diëten hebben voordelen voor gewichtsbeheersing, omdat ze  de eetlusthelpen  en de honger vertragen Eiwitten in canagan hondenvoer eiwit is voor de hond onmisbaar voor de vorming van lichaam eiwit.

  • Onderhoud en groei van het lichaam
  • Voor de aanmaak en het vernieuwen van organen en weefsels
  • Aanmaak van melk, enzymen en andere belangrijke bouwstoffen .
  • Om Ziekten te bestrijden
  • Voor het transport van bepaalde moleculen
  • Om signalen van het ene naar het andere orgaan te sturen (hormonen)

Er zijn twee natuurlijke eiwitbronnen

  • Van dierlijke oorsprong ( o.a kip, varken, rund , vis , ei, en andere dieren)
  • Van plantaardige oorsprong (granen, maïsgluten, soja eiwitten, tarwegluten)

 

Hondenvoer test met een knipoog (volgens mij een week geen eten gehad)