Biofood hondenvoer

Biofood 

Biofood diervoeding is een BV die gevestigd is in Friesland en brengt al meer dan 20 jaar hoogwaardige natuurlijke honden en kattenvoer op de markt.

voordelig bestellen

Assortiment van biofood

10 en 1 gratis

 

 

Daarnaast heeft BIOFOOD haar eigen natuurlijke en smaakvolle verzorgingsartikelen, waaronder vetten, snacks en snoepjes maar ook natuurkruiden en kauwkluiven.

assortiment biofood

 

 

Biofood Diervoeding BV verwerkt 100% natuurlijke grondstoffen in haar gezonde hondenvoer en kattenvoer van Nederlandse bodem en maakt daarbij gebruik van het GROEN-garantie label. Die de kwaliteit en de natuurzuiverheid  waarborgt.

 

Voor een goede gezondheid van uw hond en kat en een optimale vertering, zijn goed uitgebalanceerde en natuurlijke grondstoffen in hun voeding noodzakelijk. Van nature kregen de wilde hond en de kat als jager verschillende belangrijke voedingswaarden zoals vitaminen, enzymen, spoorelementen, probiotica en mineralen binnen, doordat de maag en darm van het prooidier of kadaver verteerde (kruiden) planten, grassen en overig vegetarisch materiaal bevatte. Biofood hondenvoer en kattenvoeding bevat de optimale mix en dagelijkse hoeveelheid essentiële voedingsstoffen, waaronder eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen en natuurkruiden, die bijdragen aan een goede gezondheid van uw hond en of kat.

biofood brokjes senior

De Biofood natuurvoedingslijn bestaat uit geëxtrudeerd  voer en is uiteraard samengesteld uit hoogwaardige dierlijke en plantaardige grondstoffen. Biofood natuurvoeding voor uw hond en kat beschikt over de volgende specifieke kenmerken:

 

 

biofood groen

  • hoge verteerbaarheid;
  • natuurkruiden (digest);
  • gebruik van 100% natuurlijke grondstoffen;
  • gebruik van scharrelvlees (kip, rund, lam en gezonde vis: dioxine en ESBL-vrij);
  • gebruik van natuurlijke goedhouders;
  • gebruik van natuurlijke geur-, kleur-, en smaakstoffen;
  • gebruik van natuurlijke anti-oxidanten;
  • het GROEN-garantie label;
  • goede prijs-/kwaliteitverhouding

 

biofood groen logo

 Het GROEN-garantie label waarborgt een natuurlijk, veilig en gezond eindproduct, zonder chemische toevoegingen

 

biofood krokant

 

 

meer informatie

 

 

 

 

 

biofood lam en rijst

 

 

meer informatie

 

 

 

 

 

biofood senior

 

 

meer informatie

 

 

 

 

 

 

biofood geperste brok

 

 

 

meer informatie

 

 

 

 

 

biofood diner

 

 

meer informatie

 

 

 

 

 

biofood giant

 

 

meer informatie

 

 

 

 

 

biofood super premium

 

 

meer informatie

 

 

 

Geschiedenis

Na een aantal jaren ervaring te hebben opgedaan bij een van de grootste diervoeding fabrikanten van Nederland stond de heer Wiebe Bijlsma, natuurmens en geboren en getogen in Friesland, aan de wieg van de oprichting van Biofood Diervoeding BV.

Vele jaren heeft de heer Bijlsma het productieproces van hondenvoeding en kattenvoeding nauwkeurig kunnen volgen en geconstateerd dat vele problemen, zoals jeuk, ongezonde huid en vacht, ontlasting eten e.d., bij zowel hond als kat bleven terugkeren. Daarnaast strookte zijn opvatting en idee over goed en gezond voer (“voer op natuurbasis”) niet met het “commerciële” voer wat geproduceerd werd en wordt. Men zag echter op dat moment geen toekomst in “natuurvoeding”. Jaren later zie je toch steeds meer natuurvoeding op de markt verschijnen waaruit toch blijkt dat het een goed keus en inschatting is geweest.