Hobbyfirst Canex hondenvoer—–voordelig bestellen

Hobbyfirst Canex hondenvoer of hondenbrokken voor volwassen en puppy honden van alle rassen


hobbyfirst canex hondenvoer
canex hondenvoer            

 GRATIS VERZENDENcanex gratis verzenden

Canex hondenvoer de naam is veranderd in Hobbyfirst Canex

Canex Hondenvoer heeft een nieuwe naam en heet voortaan HobbyFirst Canex. Een nieuwe naam, maar wel met dezelfde vertrouwde kwaliteit die u van Canex gewend bent.

De nieuwe HobbyFirst Canex is ontwikkeld door mensen met een oprechte passie voor honden. Het welzijn van je hond staat bij  Hobbyfirst Canex  op de aller eerste plaats.

Met de jarenlange ervaring en wetenschappelijke kennis hebben ze een hondenvoeding ontwikkeld, die jouw (en onze) honden fit en gezond houdt. Bij het samenstellen van de receptuur voor het hondenvoer is vooral geluisterd naar de wensen van de gebruikers, o.a. gerenommeerde fokkers.

De smaak is nog beter geworden. Het is gewoon lekker en wordt zonder problemen geaccepteerd. Met HobbyFirst Canex ben je verzekerd van een hoge en constante kwaliteit en natuurlijke ingrediënten.

De passie voor honden is je garantie voor het beste voer in deze prijsklasse en voer dat is gemaakt om jouw hond fit en gezond te houden.

                                                             

Canex Hondenvoer voorbeeld

Canex hondenvoer een voorbeeld hier van is de Canex Adult Vis en Rijst  nu (Hobbyfirst Vis en Rijst )is een geëxtrudeerde hondenvoer (Een geëxtrudeerd brok wordt op een hoge temperatuur verhit,  boven de honderd graden celsius waardoor een krokant brok ontstaat)

Het is een  licht verteerbaar, compleet en uitgebalanceerd hondenvoer  speciaal  gemaakt voor honden, die aanleg of last kunnen hebben van spijsverteringsproblemen of een gevoelige huid en vacht. Adult Vis en Rijst is een volledig hypo-allergene hondenvoeding gemaakt met  1 eiwit bron  In de voeding wordt nml  als bron van dierlijk eiwit uitsluitend vis gebruikt, terwijl er geen granen of soja in verwerkt zijn. Deze Hobbyfirst Canex hondenvoer variant is dan ook glutenvrij. Als extra antioxidant is rozemarijn toegevoegd ( Hierdoor wordt de houdbaarheid verlengd).

 

Vis en Rijst is Glutenvrij en  houdt uw hond in topconditie. Het zorgt voor een glanzende vacht en een gezonde hond het bevat uiteraard de juiste dagelijkse hoeveelheden eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen die uw hond nodig heeft. De hoogwaardige grondstoffen zijn van dierlijke en plantaardige oorsprong.

Canex Adult Vis en Rijst is glutenvrij.

Het heeft naast het glutenvrij hondenvoer ook het voer van uw pup onderverdeeld in kleine en middel pup of voor large pups.

Canex Hondenvoer geschiedenis

Al sinds 1839 houdt Arie Blok BV zich bezig met granen, graanproducten en mengvoeders. Onder de bedrijfsnaam Arie Blok Animal Nutrition word het merk  Canex Dynamic ( Canex Hondenvoer)gevoerd, die alle staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid . Het totale assortiment bestaat uit meer dan 700 verschillende producten.

Arie Blok is synoniem met kwaliteit en betrouwbaarheid. Dat begint al bij de inkoop van grondstoffen, die altijd aan de strengste eisen voldoen (GMP + Internationaal). Gecertificeerde externe laboratoria bewaken de kwaliteit. Daarnaast is Arie Blok deelnemer aan SecureFeed, de stichting die borg staat voor de voedselveiligheid van diervoeders.

Hypo-allergenic
Fish & Rice is een uitgebalanceerde voeding voor honden die spijsverteringsproblemen en/of een gevoelige huid en vacht hebben
Digestive +
Voor een gezonde en optimale spijsvertering en darmwerking
Omega 3/6
Draagt bij aan een goede gezondheid van hart en bloedvaten en een gezonde, glanzende vacht. Belangrijk bij het voorkomen van ontstekingen

HobbyFirst Canex Puppy Junior High in Fish en Rice Maxi is een geëxtrudeerde hondenvoeding voor (opgroeiende) pups en junioren van grote rassen. Het is voor pups in hun eerste groeifase, vanaf 4 weken.

meerinfo

 

 

 

 

 

 

 

Canex Puppy-Junior F&R

Puppy-Junior F&R is een geëxtrudeerde hondenvoeding voor (opgroeiende) pups en junioren van kleine en middelgrote rassen. Het is voor pups in hun eerste groeifase, vanaf 4 weken.

meerinfo                                        packshot_p-j_fr


 

 

Canex Puppy-Junior Brocks Large Breed

Puppy-Junior Brocks Large Breed is een geëxtrudeerde hondenvoeding voor (opgroeiende) pups en junioren van grote rassen. Het is voor pups in hun eerste groeifase, vanaf 4 weken.

meerinfo      packshot_p-j_brocks_lb


 

Canex Puppy-Junior Brocks

Puppy-Junior Brocks is een geëxtrudeerde hondenvoeding voor (opgroeiende) pups en junioren van kleine en middelgrote rassen. Het is voor pups in hun eerste groeifase, vanaf 4 weken.

meerinfo

packshot_p-j_brocks1