Your Dog Hondenvoer

logo yourdog

Your Dog hondenvoer heeft een idee

Your dog hondenvoer daar vinden dat iedere hond het beste hondenvoer moet krijgen en elke hond een gezond leven verdient :

 Daarom beloven ze aan u,YourDog Hondenvoer

 

Dat de behoefte van uw rashond centraal staat.
Zoals jij weet heeft ieder ras zijn eigen voedingsbehoefte. In alles wat zij doen en in alle producten die zij maken staat de rashond centraal.

yourdog hondenvoer

Niet goed, geld terug.
Als je hondenvoer bestelt garanderen zij de tevredenheid van jou en jouw hond. Ben jij niet tevreden met Your Dog Hondenvoer dan storten we je geld terug.

 

 

Your Dog Hondenvoer Made in Holland.
Your dog word gemaakt in Nederland. Hiermee houden ze de kwaliteit van het product optimaal onder controle.your dog hondenvoer

 

hondenvoer bestellen
Yourdog Hondenvoer

Levering 1-2-3

1. Niet goed, geld terug
2. Gratis bezorging vanaf 19,-
3. Voor 21.00 besteld, morgen in huis

 

Wat zit er in de YourDog  brokken?

Your dog hondenvoer is gemaakt van onder andere gevogelte en buffel. Daarnaast is het verrijkt met kruiden, bloemen en wortels om aan te sluiten op de behoefte van jouw rashond.

Alfalfa

Alfalfa is de Nederlandse naam van de spruitgroente Luzerne. De naam Al-fal-fa komt uit het Arabisch en betekent ‘vader van al het voedsel’ of het ‘beste voedsel’. Alfalfa zijn de kiemen van de zaadjes van de luzerneklaver en bevat veel vitamine en mineralen. Alfalfa is opvallend rijk aan calcium.

Alfalfa kan worden toegevoegd aan Yourdog hondenvoer omdat dit een positieve bijdrage zou kunnen leveren aan het voorkomen van ras-specifieke klachten in relatie tot schildklier, hart, nachtblindheid, spijsverteringsproblemen, artritis en/of nierstenen. Ook heeft alfalfa een bloedzuiverende werking.

Anijs

De anijsplant is een bloemdragende plant die behoort tot de schermbloemenfamilie. In de Romeinse tijd werd anijs voorgeschreven als medicijn tegen slapeloosheid, voor een frisse adem en om beten van de aspisadder te behandelen. Er zitten veel mineralen in anijszaden, ook is anijs een rijke bron van vitaminen. Het bevat veel vitamine B6. Anijs kan worden toegevoegd aan Yourdog hondenvoer omdat dit een positieve bijdrage zou kunnen leveren aan het voorkomen van ras-specifieke klachten in relatie tot spijsvertering, luchtwegen en maag. Anijs heeft ook een vocht afdrijvende werking.

Appel vezel

De appelboom is een boom uit een geslacht Malus, waaraan de vooral op het noordelijk halfrond algemeen bekende appels groeien. De appel groeit in de gematigde streken.

Voedingsvezels hebben een veelzijdige werking in het spijsverteringskanaal. Ze zijn in staat vocht te absorberen, waardoor de ontlasting zacht en soepel wordt. Tevens zorgen voedingsvezels voor een toename van het volume in de darmen. Dit stimuleert niet alleen de werking van de ingewanden, maar zorgt ook voor een grondige afvoer van afvalstoffen

Brandnetel

Brandnetel is een plantengeslacht waarvan in Nederland en België de grote en de kleine brandnetel voorkomen. Brandnetel staat bekend vanwege zijn zuiverende werking. Volgens diversen bronnen is brandnetel bacteriedodend, en daarom heel geschikt bij infectieziekten. De bladeren zijn ook geschikt bij diarree of andere spijsverteringsstoornissen.

Brandnetel kan worden toegevoegd aan Your dog hondenvoer omdat dit een positieve bijdrage zou kunnen leveren aan het voorkomen van ras-specifieke klachten in relatie tot de vacht, huid en botten van de hond. Maar ook ten behoeve van het voorkomen van spijsverterings-, en/of plasproblemen.

Cayennepeper

Cayennepeper is gedroogde en tot fijn poeder vermalen rode peper. Het is een kruid dat komt van een familielid van de nachtschadeachtigen. Cayennepeper heeft allerlei gezonde eigenschappen. Capsaïcine is de meest bekende stof in cayennepeper. Deze stof is verantwoordelijk voor de meeste geneeskrachtige eigenschappen. Het zorgt ervoor dat de bloedvaten bloed beter laat stromen. Ook is cayennepeper een afrodisiacum en kan het verhoogde bloeddruk tegen gaan. Een ander effect waarvan wetenschappers vermoeden dat het werkzaam zou zijn bij cayennepeper is dat er meer zuurstof naar weefsels wordt vervoerd. Meer weten over Cayennepeper? Download dan ons document van Alfalfa tot Zeewier onderaan deze pagina.

Drie kleurig viooltje

Het driekleurig viooltje is een plant uit de viooltjesfamilie. De soort komt voor in Europa van Lapland tot aan de Middellandse Zee en in Siberië. Het driekleurig viooltje is als geneeskruid voor het eerst beschreven door Rembert Dodoens (1554) voor gebruik bij kwalen van de luchtwegen en later ook bij hartkwalen, krampen in de borst en borstvliesontsteking. Vroeger werd de plant als geneesmiddel gebruikt omdat deze pijnstillend en slijmoplossend zou zijn.

Het driekleurig viooltje kan worden toegevoegd aan Yourdog hondenvoer omdat dit een positieve bijdrage zou kunnen leveren aan het voorkomen van ras-specifieke klachten in relatie tot longen, nieren, artritus, artrose, eczeem en tandvlees.

Buffel

De buffel behoort tot de groep van de runderen. Het vlees lijkt op dat van een gewoon rund. Maar er zijn ook verschillen. Kijkend naar de samenstelling van het vlees bevat buffelvlees opvallend veel mineralen en weinig calorieën en cholesterol. Yourdog maakt daarom gebruik van buffel. 12 kilo Yourdog bevat 1.6 kilo buffel wang, pens en lever dat is gedroogd om te kunnen verwerken in het hondenvoer.

Gevogelte

Yourdog bevat verschillende soorten gevogelte vlees. Yourdog maakt gebruik van gevogelte vlees van hoge kwaliteit. 12 kilo Yourdog bevat 9 kilo gevogelte vleeskarkassen van eend, kalkoen en kip dat is gedroogd om te kunnen verwerken in het hondenvoer.

Groenlipmossel

De Groenlipmossel is ook wel bekend als Nieuw-Zeelandse Groenlipmossel, groene Mossel, Moule à Coquille Verte, Seatone of kuku. De Groenlipmossel is een belangrijke gecultiveerde soort van de familie Mytildiae. Het vlees van de mossel is rijk aan actieve biologische bestanddelen en wordt al vele eeuwen gebruikt voor het behandelen van verschillende gezondheidsproblemen zoals; artritis, artrose en astma.

All hondenrassen en hun Your Dog hondenvoer op een rij

 Your Dog Amerikaanse stafford

Berner Sennen

bron:yourdog.nl