Mijn hond wil niet eten

Mijn hond wil niet eten

mijn hond wil niet etenAls uw hond niet wil eten moet u proberen te achterhalen wanneer of mischien waardoor dit gebeurt. Er zijn vaak een aantal redenen waarom de hond niet eet. *De hond heeft veel snacks of tussendoortjes gekregen *Vind de brokken te hard dit geld vooral voor kleine honden *De hond heeft door dat als je niet eet wat lekkers door het voer krijgt *Het hondenvoer is bij u thuis verkeerd bewaard en niet vers meer.

En zo zijn er nog vele oorzaken te vinden waarom mijn hond niet wil eten.

Hoe gaat mijn hond weer goed eten?

Dat verschilt vaak een beetje per hond,maar veel honden willen werken voor hun voer,zorg in ieder geval voor voldoende beweging buiten zodat de hond al trek heeft in zijn maaltijd, eenmaal binnen laat de hond dan wat oefeningen doen voor zijn brokken zolas zit, af, blijf en geef een commando als de hond mag gaan eten “ja braaf” hiermee bevestigd u gelijk uw rang als roedeleider want u bepaalt wat er gebeurd.

Dit heb ik geprobeerd maar hij eet nog niet? Als dit niet werkt kunt u de hondenbrokken eventueel iets lekkerder maken door er wat warm water overheen te doen de geur word dan versterkt, daarna wel weer de oefeningen doen.

Veranderen van brok of een ander hondenvoer merk wil ook nog weleens helpen

Voor vragen kunt u reactie achterlaten of ons mailen via het contactformulier.