Verharen Jeuk

Verharen Jeuk  bij de hond

verharen jeuk en Vachtproblemen

Mijn hond doet heel veel verharen, jeuk heeft hij ook?

Problemen met de vacht en verharen jeuk van de hond komen zeer veel voor, negen van de tien keer heeft het iets met de voeding te maken, dat wil niet zeggen dat die voeding slecht is alleen reageert uw hond er niet naar behoren op ( maar misschien heeft de voeding die u nu geeft wel  hoog gehalte aan granen die uw hond niet of slecht kan verteren).

jeuk

In de praktijk blijkt mede door onze jarenlange ervaring dat wij de meeste problemen m.b.t. verharen jeuk oplossen zonder medicijnen o.i.d.

Tevens zorgen wij voor een persoonlijke begeleiding zodat u er niet alleen voorstaat dit is geheel gratis er word eventueel regelmatig contact met u opgenomen om te vragen hoe het gaat en of er nog problemen zijn.

Dit alles uiteraard geheel vrijblijvend, als u een vrolijke hond heb bent u toch ook blij.

Hoe doen jullie dat dan?

Het verhaal is simpel wij hebben diverse voedingen met bijvoorbeeld andere eiwitbronnen zoals vis, eend en kalkoen, voeding zonder granen met een hoog aandeel vlees en verder voedingen op basis van kruiden ook zijn wij een voorstander om te combineren met vers vlees waarvan wij diversen op voorraad hebben in onze diepvriezers.

Heeft u problemen kom geheel vrijblijvend een keer langs of maak een afspraak met een van onze medewerkers.

 

Andere oorzaken van jeuk,

Als uw hond jeuk aan zijn oren heeft kan het ook oormijt  zijn.

Ook vlooien kunnen jeuk veroorzaken

Vragen over verharen jeuk? kom even lang is onze winkel of

E-Mail  info@sjaansdierenparadijs.nl