Prins kattenvoer

Prins kattenvoer

Prins staat voor u klaar
Prins Petfoods staat voor een hoogwaardige kwaliteit van honden– en kattenvoeding voor elke levensfase. Daarnaast beschikken wij over een schat aan kennis over de gezondheid en verzorging van dieren. Deze kennis willen wij graag met u als dierenliefhebber delen. Een goede voeding is de beste start voor de ontwikkeling van een kitten  tot een gezond volwassen huisdier. Het is belangrijk u hierover goed te informeren.

 

Katten in een gezin zorgen voor veel liefde, aandacht en vriendschap. Tevens zorgen deze dieren vaak voor sociale contacten, voldoende lichaamsbeweging en gaan ze vereenzaming tegen. Dieren en mensen kunnen veel voor elkaar betekenen. Het houden van een huisdier betekent een stuk verantwoordelijkheid dragen. Een goede opvoeding is een belangrijk onderdeel hierin.

Een nieuwe huisgenoot!
De komst van een kitten is een opwindende gebeurtenis, hij zal al gauw onmisbaar worden voor u en uw gezin. Zo’n vertederende huisgenoot heeft veel aandacht en verzorging nodig, welke de basis zal zijn voor zijn verdere leven. Zeker in het begin zal uw nieuwe huisgenoot de nodige drukte met zich meebrengen. Dat is ook de periode dat u de meeste vragen zult hebben, zoals ‘wat moet ik voor mijn kitten aanschaffen, wat moet mijn kitten eten, hoe krijg ik hem zindelijk en wat kan ik het beste doen om hem gezond en gelukkig te houden?’