Selective Konijnenvoer 10 kg voordelig bestellen

Selective konijnenvoer

Selective van Supreme science het voordeel van dit konijnenvoer is dat uw konijn niet meer selectief  kan eten door alleen de lekkere dingen eruit te halen

de rest “vaak met de goede voeding” te laten staan wat we dan weer weg kunnen gooien, de konijnen vinden het allemaal erg lekker hij zit goed in zijn vacht en is niet te vet echt een aanrader dit voer.

science selective konijnenvoer
voordelig bestellen


10 kilo Science  konijnenvoer Voordelig en snel  te bestellen.

Korting en Gratis Bezorgd in Nederland.

Aanbevolen door dierenartsen

Selective konijnenvoer is een geextrudeerd brokje dat speciaal gemaakt is om problemen met kieskeurige konijnen te verhelpen. Deze brokjes zijn bedoeld om konijnen te laten knagen op een natuurlijke manier die tandproblemen helpt te voorkomen.

Supreme konijnenvoer is een complete, uitgebalanceerde voeding met een hoog vezelgehalte en bevat geen zoetstoffen die overgewicht en of problemen met tanden kunnen veroorzaken.

Hoe uw konijn overzetten op science selective konijnenvoer

selective konijnenvoerAls u voor het eerst Selective aan uw konijn geeft, zorg er dan voor dat je van de ene naar de andere voeding geleidelijk overgaat (hangt een beetje van het vorige voer af ons konijn at bix voeding die hebben wij in een dag overgezet op science selective en dat ging bij ons goed)

Wel In eerste instantie moet je het oude voer mengen met een kleine hoeveelheid Selectieve.

langzaam word de oude voeding verminderd en de Selective verhoogd.

Een plotselinge verandering in de voeding kan leiden tot spijsverteringsproblemen.

En vergeet nooit vers hooi en water! Uw konijnen moeten altijd een onbeperkt aanbod van beide hebben.konijn moet hooi eten

Selective Konijnenvoer

Selective Konijnenvoer

Grote konijnen zijn beter voor kinderen ze zijn minder angstig en moeilijker op te tillen .

een konijn wil ook graag spelen

konijnen kunnen schoppen en krabben als je ze oppakt let dus goed op ze kunnen hierbij zelfs hun rug breken.

konijn optillen

..

Snacktest door konijnen

Bewaren van het voer

Het konijnenvoer moet droog bewaard worden, curver heeft daar een aantal mooie bewaarboxen voor .

Welke voeding geeft u uw konijnen

Konijnen moeten altijd voer en hooi (gedroogd gras) hebben. Een kwalitatief goed en zwaar etensbakje zorgt dat het voer droog en schoon blijft. Het bakje moet iedere keer als hij leeg is, worden schoongemaakt.

Uitgebalanceerde selective voeding

Konijnen hebben een uitgebalanceerde voeding nodig met een hoog gehalte aan vezels om hun darmen gezond te houden en het kauwproces te bevorderen, zo slijten ze steeds hun groeiende tanden.

Verse dingen uit uw tuin

U kunt ze ook verse dingen uit uw tuin geven maar wel met mate probeer het eerst een beetje uit, zoals vers gras, peterselie, paardenbloem, loof van wortels, broccoli, koolbladeren, boerenkool, spinazie, basilicum, munt en waterkers, maar vergeet niet: te veel groen voer kan diarree veroorzaken.

supreme konijnenvoer

 Een konijn moet altijd kunnen eten.

 Konijnen moeten je twee voedingen per dag geven, elke dag (in de ochtend en ’s avonds), met een hoog vezelgehalte konijnen moeten altijd kunnen eten en toegang hebben tot een onbeperkte hoeveelheden vers hooi en of gras hebben.

Een goede, zware, aardewerken etensbak houdt het konijnenvoer droog en schoon en voorkomt dat de konijnen de bak omgooien , het gebruik van een hooiruif helpt het hooi schoon en fris te houden. De etensbak moet na elk gebruik worden schoongemaakt

Konijnenvoer selective
Het is belangrijk dat konijnen een uitgebalanceerd dieet met veel vezels hebben die moeten hun darmen gezond houden en stimuleren het kauwen om hun steeds groeiende tanden kort te houden.

Konijnen hooi

Konijnen hebben een constante aanvoer van zoveel vers hooi nodig als ze kunnen kauwen en het hooi moet minstens voor 80% van hun dagelijkse voeding zijn.

Naast hooi, moeten konijnen worden gevoed met een goed konijnenvoer om ervoor te zorgen dat ze alle vitaminen en mineralen binnen krijgen die ze nodig hebben en dit moet  ongeveer 20% van hun dagelijkse hoeveelheid voeding uitmaken.

Je kan Selective konijnenvoer ook goed aan jonge konijnen geven, die eten ook in de natuur ook hetzelfde als hun ouders.