Ecostyle vlooiendruppels

Ecostyle vlooiendruppels

Ecostyle vlooiendruppels voor de hond en of de kat voorkomt dat er (opnieuw) vlooien, teken, luizen en mijten op het dier komen. De werkzame stof, geraniol, is 100% natuurlijk en plantaardig.(Geraniol is een etherische olie. Als een dier overgevoelig reageert op geraniol, dan is het advies deze druppels niet te gebruiken.) De geur hiervan werkt afwerend tegen het genoemde ongedierte.De druppels hebben voor de mens een aangename, frisse geur.

voor honden en katten vanaf 12 weken

Ecostyle vlooiendruppel kat

  • niet gebruiken bij drachtige of zogenden dieren
  • werkt preventief op bassis van eterische olie
  • 5 pipetten in de verpakking

Ongeveer 90% van de vlooien bevindt zich in de leefomgeving van uw huisdier, gebruik daarom ook naast de vlooiendruppels ook de omgevingsspray  en de vlovrij op het dier voor de beste bescherming en bestrijding van een vlooienplaag

Ecostyle vlooiendruppels

 

 

 

 

Totaal vlooienbestrijding met het vlovrij pakket

 

 

 

 

Pakket bestaat uit,

Vlovrij op het dier 

Ecostyle Vlovrij omgevingsspray

Ecostyle Vlovrij vlooienshampoo

Twee varianten ecostyle vlooiendruppels voor de hond

VloVrij vlooiendruppels voor de hond zijn er in 2 varianten:

Elke verpakking bevat 5 pipetten, afgestemd op het gewicht.

De pipetten voor de hond niet gebruiken voor de kat.

Waarom moet ik de vlooien bestrijden?

  • Jeuk bij uw huisdier  Vlooien veroorzaken behoorlijk veel overlast bij de hond en kat. Hun beten zijn pijnlijk en je ziet een hond of kat dan ook vaak opspringen als hij of zij gebeten wordt. Met de beet spuit de vlo een klein beetje speeksel in de huid om te zorgen dat het bloed niet stolt. Dit geeft jeuk en irritatie waardoor de hond en kat gaan krabben en bijten.
  • Wormen bij uw hond of kat Vlooien kunnen eitjes van de lintworm bij zich dragen. Als een hond of kat een besmette vlo opeet kan daaruit een volwassen lintworm ontstaan. Ook kinderen kunnen zich op deze manier met een lintworm besmetten.
  • Vlooienallergie Sommige dieren zijn gevoelig voor het speeksel van de vlo. Na een aantal beten wordt een bepaalde grens overschreden waardoor een allergische reactie optreedt. Ook oudere beten worden dan geactiveerd waardoor het dier enorm veel jeuk krijgt. Ze krabben en bijten zichzelf tot bloedens toe. Eén beet per week is dan al voldoende om dit proces in stand te houden

Hoe vaak moet je de VloVrij druppels geven?

In de winter periode eens in de 4 weken, als de vlo- of tekendruk hoog is (in de zomer) dan eens in de 3 tot 4 weken.

Wat moet ik doen om van vlooien af te komen?

Vlooien beperken zich niet tot de zomer helaas, we horen vaker over ook vlooienplagen in de andere 3 seizoenen. Het is belangrijk om nu gelijk in actie te komen en te voorkomen dat een paar vlooien uitgroeien tot een plaag. Je kunt de hond behandelen met VloVrij op het dier of VloVrij shampoo; beide producten werken direct als zij in contact komen met de vlo (eitje, larve of pop), het is maar net welk type product jij handig vindt; een spray of een shampoo. De dagen na de behandeling moet je de hond even goed controleren en in de gaten houden. Mocht het niet gelukt zijn om alle vlooien in één keer te raken met de vloeistof, dan kun je de behandeling zonder problemen herhalen.

Daarnaast gelijk ook de omgeving goed behandelen met VloVrij omgevingsspray, want het grootste deel van een vlooienplaag (90%!) zit altijd in de omgeving van het huisdier. Als je dat niet doet kunnen nieuwe vlooien je hond weer bespringen en kom je niet van de vlooien af. Bij gebruik van VloVrij omgevingsspray hoeven jij of je gezinsleden het vertrek of huis niet te verlaten, de VloVrij producten zijn natuurlijk en niet schadelijk. Je zult zien dat je snel van de vlooien af bent!

Tip: als de hond en het huis vrij van vlooien zijn, kun je VloVrij vlooiendruppels gebruiken om een nieuwe plaag te voorkomen. De natuurlijke druppels werken op basis van geur, de vlooien houden er beslist niet van en blijven weg.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Shopping cart