farm food aanbieding.

 

farm food aanbieding
farm food hondenvoer

Farm Food aanbieding Hondenvoer is een geperste brok wat betreft verteringssysteem een beetje te vergelijken is met vers vlees

De samenstelling en kwaliteit van het Farm Food hondenvoer zorgen voor een optimale biologische balans.

Grondstoffen in Farm Food Hondenvoer aanbieding.

Aan alle grondstoffen die in het hondenvoer worden verwerkt hebben dezelfde kwaliteitseisen gesteld als aan producten bestemd voor menselijke consumptie.

Natuurlijke ingrediënten

In het hondenvoer van Farm Food worden  alleen zuivere en natuurlijke ingredienten verwerkt.

door de extreem hoge zuiverheid van de grondstoffen is de toevoeging van antioxydanten en conserveringsmiddelen overbodig.N

door de extreem hoge zuiverheid van de grondstoffen is de toevoeging van antioxydanten en conserveringsmiddelen overbodig.

Geen kunstmatige toevoegingen

farm food

Het bevat geen kunstmatige toevoegingen of stoffen zoals chemische antioxidanten (Ethoxyquin, BHT en of BHA), conserveringsmiddelen of bindmiddelen

hierdoor is de houdbaarheidsdatum van devoeding niet zo lang als bij de meeste andere merken.

Farm-Food-HE-stelling

Het Hondenvoer bevat middelen om de brok te binden

Bindmiddelen worden vaak gebruikt om de brok harder te maken.

Deze  bindmiddelen hebben echter als nadeel dat ze in het darmkanaal bepaalde sporenelementen binden waardoor deze onopneembaar worden.

Hierdoor kan onbalans in de voeding ontstaan wat op langere termijn een zeer nadelige effect heeft op de gezondheid van uw hond.

Farm Food hE is niet geëxpandeerd
Om te voorkomen dat de goede voedingsstoffen worden beschadigd bijvoorbeeld de vetten en of verloren gaan bijv. vitaminen.

wordt Farm Food hondenvoer niet geëxpandeerd maar geperst.

De ingrediënten die expandatie behoeven de granen worden vooraf geëxpandeerd en daarna in de totale samenstelling verwerkt.

De honden worden levenslustiger en stabieler van karakter
Honden die farm food hondenvoer gevoerd krijgen worden veel levendiger en vrolijker.

Dit is toe te schrijven aan de hoogwaardige, zuivere grondstoffen die erin verwerkt zijn.

Rundvleeseiwitten.

Bijvoorbeeld door gebruik te maken van hoogwaardige nederlandse rundvleeseiwitten is er maar een eiwitfractie van ruim 23% nodig om de aminozuurbehoefte meer dan voldoende te dekken.

daar door ontstaan beduidend minder afvalstoffen zodat overeenkomstig de lever minder wordt belast.

De honden worden steviger en bespierder.

Honden zijn van nature zoogdiereters. Daarom is bij het ontwikkelen van Farm Food HE rekening gehouden met het natuurlijke voedingspatroon van de honden.

Vandaar dat er bij de bereiding van farm food hondenvoer uitsluitend gebruik wordt gemaakt van vleesmeel en vet van zoogdieren rund.

Jonge honden groeien met Farm Food in de aanbieding veel gelijkmatiger.

Wanneer pups vanaf het begin Farm Food hondenvoer te eten krijgen groeien ze veel gelijkmatiger zonder de bekende groeischokken en groeipijnen.

Dit betekent een betere botontwikkeling en geeft dat banden en pezen zich in een gelijkmatiger tempo kunnen ontwikkelen waardoor ze veel stabieler worden.

Steeds weer bevestigen fokkers ons, dat de honden tijdens de groei altijd “in verhouding” zijn. Vooral bij de grotere rassen is dit punt zeer opvallend.

De vacht wordt beter en voller.
Het gebruik van zuivere rundvetten die niet hoger verhit zijn geweest dan 90 graden vanzelfsprekend aangevuld met lecithine wordt de stofwisseling van de honden minder belast.

geen antioxydanten

Voeg daarbij het feit dat er bij de productie geen antioxydanten worden toegevoegd en het zal u duidelijk zijn dat de huid niet gebruikt behoeft te worden als uitscheidingsorgaan van afvalstoffen.

hoogwaardige eiwitkwaliteit

Deze feiten, tezamen met de hoogwaardige eiwitkwaliteit en het niet gebruiken van bindmiddelen zijn er verantwoordelijk voor dat ook voedingstechnische huid en vachtproblemen worden opgelost

en de kleur en structuur van de vachten weer wordt zoals die moet zijn!

Oudere honden krijgen ‘een tweede jeugd’
Opvallend veel klanten melden dat oudere honden veel actiever en levenslustiger blijven dan honden van gelijke leeftijd, die een andere voeding krijgen.

Ook krijgen wij regelmatig meldingen van hondenliefhebbers dat hun hond aan een tweede jeugd zijn begonnen, nadat ze zijn overgeschakeld op Farm Food he.

Tweede jeugd

Dit feit is volledig toe te schrijven aan de hoge zuiverheid van Farm Food Hondenvoer.

farm food hondenvoer
Farm Food HE geeft een zeer goede ontlasting
De honden die Farm Food HE te eten krijgen hebben in het algemeen een zeer goede ontlasting. Geen gekleurde weke drollen, maar mooie donkere keutels.
Omdat FarmFood Hondenvoer per kg. veel energie bevat, met een verteerbaarheid hoger dan 86%, is de hoeveelheid ontlasting relatief weinig.

Farm Food aanbieding HE is bestemd voor alle honden van alle leeftijden
Omdat honden van verschillende leeftijden of onder verschillende omstandigheden geen ander voer, maar meer of minder nodig hebben van een voeding die biologisch in balans is hebben ze bij farm food maar 1 soort farm food he.

Puppy voer

Zowel de kwaliteit, verteerbaarheid en de samenstelling van de ingrediënten van Farm Food zijn zodanig hoog dat speciaal puppyvoer seniorenvoer of hypoallergeen voer net als in de natuur, overbodig is.

Mini Brok

Farm Food he is wel beschikbaar in een zogenaamde ‘mini’ brok

maar dat is precies hetzelfde brokje met exact dezelfde samenstelling als de normale brok, maar dan net of kleine rassen.

Het zal u duidelijk zijn geworden dat ze bij Farm Food zeer veel waarde hechten aan de kwaliteit en de zuiverheid van de ingrediënten dat doen wij om daarmee overbelasting van de lever te voorkomen.

Geheim

Dit is in feite het geheim waarom de honden het, ook op langere termijn, “zo goed doen” op FarmFood HE.

Farm Food AANBIEDING Hondenvoer HE, een goede bron van prebiotica

Aangezien anderen claimen de eerste te zijn met het gebruik van prebiotica in hondenvoeding vinden wij het belangrijk u mede te delen dat Farm Food al méér dan 20 jaar prebiotica in de vorm van inuline toevoegt aan haar hondenvoer Farm Food HE.

 Inuline is een onoplosbaar suiker of te wel fos wordt gewonnen uit, onder andere de cichoreiwortel.

Door testen van het voer is gebleken dat een deel van de honden nog meer baat hebben bij de high energie versie wanneer de tot nu toe gebruikte lijnzaadolie wordt vervangen door schotse zalmolie.

Een ander deel van de honden daarentegen blijkt het meeste baat te hebben bij de huidige samenstelling met lijnzaadolie.

Daarom heeft Farm Food besloten om naast de huidige vertrouwde samenstelling met lijnzaadolie (vanaf nu aangeduid met Classic) Het Hondenvoer aan te bieden met Schotse Zalmolie (aangeduid met Zalmolie).

Beloningssnoepjes

Farm Food heeft ook goed en gezonde beloningssnoepjes zij noemen ze farm food trainer 330 gr

ze zijn gemaakt van gedroogde stukjes runderhart zonder extra toevoegingen.

Farm Food aanbieding

is te koop in de winkel of online te bestellen