Farm food hondenvoer.

Farm Food hondenvoer

Farm Food is een 100% natuurlijke, licht verteerbare hondenvoeding, zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.

De makers van Farm Food zijn een voorstander van één soort voer voor alle honden.

De hondenbrokken van Farm Food zijn dan ook geschikt voor elke hond van iedere leeftijd.

Al sinds 1982 maakt het familiebedrijf hondenvoer dat 100% natuurlijk, hoogwaardig, licht verteerbaar is zonder geur- en smaakstoffen.

Bij Farm Food denken ze anders dan bij veel andere merken dat één soort voer voor alle honden, ongeacht leeftijd voldoende moet zijn als de kwaliteit maar goed is. Farm Food gaat er van uit dat gezonde honden net zoveel eten als nodig is om in hun eigen specifieke behoefte te voorzien.

De Farm Food hondenvoer hondenbrokken wordt uitsluitend gemaakt van hoogwaardig vleesmeel en vet uit rundvlees.

Dit voer voldoet aan de dezelfde hoogwaardige kwaliteitseisen die ook gelden voor menselijke consumptie. Het is geschikt voor iedere hond.

Farm Food onderscheidt zich verder door de hoge mate van zuiverheid van de gebruikte grondstoffen. Dit leidt tot een zeer goede verteerbaarheid. Een ander voordeel van Farm Food hondenvoer is dat het geperst wordt en niet geëxtrudeerd. De lage productietemperatuur bij het persen voorkomt dat ingrediënten worden aangetast. Farmfood geperste brok biedt uw viervoeter dus alle essentiële stoffen voor een optimale gezondheid.
     

Farm Food in de Aanbieding 

In samenwerking met Farm Food vinden er regelmatig acties plaats. Hou daarom onze website goed in de gaten of meld u aan voor onze nieuwsbrief.
    

Assortiment Farm Food hond

Farm Food heeft één soort voer die qua samenstelling geschikt is voor alle honden. Voor de kleine hond is er wel een kleiner formaat brok, maar de samenstelling blijft hetzelfde.

Farm Food HE Classic is een volwaardige voeding voor alle honden van alle leeftijden. Volgens Farmfood hebben honden van verschillende leeftijden en/of verschillende omstandigheden geen ander voer nodig, maar meer of minder van een biologisch, goed uitgebalanceerde voeding. Daarom kunt u al uw honden voeren met Farm Food HE. Ook is er een variant Farmfood Zalmolie verkrijgbaar met Schotse Zalmolie in plaats van plantaardige olie.    

Farm Food hondenvoer glutenvrij

Farmfood HE Glutenvrij heeft dezelfde voedingsanalyse als de Classic variant, maar heeft een speciale (tarwe)glutenvrije samenstelling. Hierbij is de tarwe vervangen door sorghum en rijst. Farm Food HE Glutenvrij is zeer geschikt voor honden met gevoelige darmen. 

Farm Food puppy voer

Zowel de kwaliteit, verteerbaarheid en de samenstelling van de ingrediënten van Farm Food zijn zodanig hoog dat speciaal puppyvoer seniorenvoer of hypoallergeen voer net als in de natuur, overbodig is

Farm Food he is wel beschikbaar in een zogenaamde ‘mini’ brok maar dat is een kleiner brokje met exact dezelfde samenstelling als de normale brok maar dan voor de pup of kleine rassen.

Het zal u duidelijk zijn geworden dat wij zeer veel waarde hechten aan de kwaliteit en de zuiverheid van de ingrediënten dat doen wij om daarmee overbelasting van de lever te voorkomen.

Dit is in feite het geheim waarom de honden het, ook op langere termijn, “zo goed doen” op Farm Food HE.

Heeft u nog vragen ? kom dan in contact met ons