Farm Food Schaap

Farm Food Schaap

Is de nieuwe variant hondenvoer van Farm Food met als dierlijke eiwitbron lam.

farm food schaap

Farm Food met Schaap hondenvoer is geschikt voor alle hondenrassen van groot tot klein ongeacht de leeftijd en of de activiteit van uw hond.

Het hondenvoer is verkrijgbaar in 2 soorten verpakkingen de 15 kg is verpakt in een papieren zak die ongeveer 6 maanden houdbaar is.

 

De 12 kg verpakking is  verpakt onder beschermende atmosfeer.
Hierdoor is de houdbaarheid van een gesloten verpakking aanzienlijk verlengd tot tenminste 18 maanden na productiedatum zonder dat we gebruik maken van chemische antioxidanten en/of conserveringsmiddelen willen we Ook blijft Farm Food in de tijd tussen productie en consumeren daarom langer vers.

Na opening verdwijnt de bescherming en is Farm Food  2 maanden houdbaar in vergelijking tot de 6 maanden houdbaarheid bij onze papieren verpakking. Dit is vergelijkbaar met een zak chips; chips verliest na opening ook na verloop van tijd zijn smaak.

naar winkel petsworld

 

Farm Food Schaap

 

Farm Food Schaap bevat:

Samenstelling: Ontsloten mais, hemoglobinepoeder, ontsloten tarwe, ontsloten rijst, schapenvleesmeel (11%), rundvet, weipoeder, biergist, plantaardige vezels, koudgeperste zonnebloemolie, mineralen, lecithine, koudgeperste lijnzaadolie, inuline, vitaminen en sporenelementen.

Verteerbaarheid: 84%. Eiwit/Energieaandeel: 23,16%. Energie: 4145 Kcal/kg / 17,35 Mj/kg.

Gerelateerde berichten

    Dit bericht heeft nog geen reacties

Laat een reactie achter