Farm Food Zalmolie

Farm Food Schotse Zalmolie

Naast Farm Food HE Classic is er ook de Farm Food  Schotse Zalmolie.

Tijdens diverse testen is gebleken dat een deel van de honden nog meer baat heeft bij Farm Food wanneer de gebruikte lijnzaadolie wordt vervangen door Schotse Zalmolie.

Lijnzaadolie als samenstelling.

Een ander deel van de honden daarentegen blijkt de meeste baat te hebben bij de huidige Farm Food Classic met  lijnzaadolie als samenstelling.

Daarom hebben ze besloten om naast de huidige vertrouwde samenstelling met lijnzaadolie (vanaf nu aangeduid met “Classic”) ook de Farm Food HE aan te bieden met Schotse Zalmolie (aangeduid met Schotse Zalmolie).

Farm Food Schotse Zalmolie

Er is geen verschil in analyse (en voedingsadvies) tussen de samenstelling van Farm Food HE Classic, en Farm Food Schotse Zalmolie.

Het enige verschil is dat lijnzaadolie plantaardig is en Zalmolie dierlijk.

Hierdoor kan een eventueel optredend verschil tussen beide voeders verklaard worden omdat zalmolie relatief meer de omega 3-vetzuren EPA (Eicosapentaeenzuur) en DPA (Docosapentaeenzuur) bevat dan plantaardige oliën.

De ene hond heeft meer baat bij deze vetzuren dan de andere, wat soms zichtbaar wordt in onder anderen:

Farmfood Zalmolie Hondenvoer

Het Farmfood hondenvoer assortiment bestaat uit 100% natuurlijke geperste hondenbrokken op basis van Rund. Het hondenvoer is geschikt voor elk ras en levensfasen van je hond.

De toevoeging van Schotse zalmolie maakt het hondenvoer extra smakelijk en houdt de vacht en huid gezond. Het Farmfood hondenvoer bevat geen conserveringsmiddelen, kleur-, geur- en smaakstoffen of kunstmatige antioxydanten.

  • 100% natuurlijk
  • Houdt de vacht en huid in top conditie
  • Ondersteunt de darmflora
  • Zeer makkelijk verteerbaar

Informatie over Farmfood Zalmolie

Ingrediënten

Ontsloten mais, hemoglobinepoeder, ontsloten tarwe, ontsloten rijst, vleesmeel, rundvet, weipoeder, biergist, plantaardige vezels, koudgeperste zonnebloemolie, mineralen, 1% Schotse Zalmolie, lecithine, inuline, vitaminen en sporenelementen. Verteerbaarheid: 87%.

Voedingsanalyse

Ruw eiwit: 24,0%
Ruw vet: 14,0%
Ruwe celstof: 2,0%
Ruwe as: max. 6%
Vocht: 8,0%
Calcium(Ca): 1,0%
Fosfor(P): 0,8%
Kalium(K): 0,6%
Natrium(Na): max. 0,2%
Magnesium(Mg): 1450 mg/kg

Voedingstabel

Aantal gram Farm Food HE per kg lichaamsgewicht per dag

Gewicht van de hondPups tot halfwas
(4 keer daags)
Halfwas tot volwassenVolwassen hondDrachtige, zogende
en werkende honden
1 tot 5 kg42 tot 31 gram31 tot 20 gram20 gram2 – 4 keer daags
5 tot 10 kg32 tot 23 gram23 tot 15 gram15 gram 
10 tot 20 kg26 tot 19 gram19 tot 12 gram12 gram 
20 tot 30 kg23 tot 17 gram17 tot 11 gram11 gram 
30 tot 40 kg22 tot 16 gram16 tot 10 gram10 gram 
40 tot 50 kg 15 tot 9 gram9 gram 
50 tot 90 kg  8 gram 

Farmfood online kopen

Online Farmfood hondenvoer kopen doe je gemakkelijk bij Sjaans Dierenparadijs. Daarnaast hebben we regelmatig een leuke Farmfood aanbieding op de site staan.

Productinformatie over Farm food  Zalmolie

  • Merk: Farmfood
  • Ontlasting: De ene hond heeft de beste ontlasting op Farm Food HE Classic en de ander op Farm Food  Schotse Zalmolie  dus mocht u niet tevreden zijn over de ontlasting van uw hond, ga dan over op de andere smaak van Farm Food HE.
  • Huid en vacht: De verschillen in de omega 3 vetzuren kunnen ook een effect hebben op de huid en de vacht van de honden. Dus hier geldt hetzelfde, mocht u niet tevreden zijn over de huid en vacht van uw hond, ga dan over op de andere smaak van Farm Food HE. Bedenk daarbij wel dat het enige tijd kan duren voordat een verandering/verbetering zichtbaar kan worden.
  • Smakelijkheid: De verschillen tussen de plantaardige lijnzaadolie en de dierlijke Zalmolie heeft ook een effect op de smakelijkheid van het voer. Daarom zal de ene hond Farm Food HE Classic lekkerder vinden en de andere hond Farm Food Schotse Zalmolie.

Farm Food Zalmolie hondenvoer: Farm Food Zalmolie hondenvoer – Optimale voeding voor jouw viervoeter

Introductie:

Op zoek naar het perfecte hondenvoer voor jouw trouwe viervoeter? Farm Food Zalmolie hondenvoer biedt een gezonde, natuurlijke en smakelijke voeding voor honden van alle rassen en leeftijden. Deze uitgebalanceerde voeding is rijk aan hoogwaardige zalmolie en zorgt voor een optimale gezondheid en vitaliteit van jouw hond.

Gezonde ingrediënten:

Farm Food Zalmolie hondenvoer is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, zonder chemische toevoegingen. De voeding bevat hoogwaardige zalmolie, die rijk is aan omega 3- en 6-vetzuren. Deze essentiële vetzuren dragen bij aan een gezonde huid, glanzende vacht en ondersteunen de algehele gezondheid van jouw hond. Daarnaast bevat het voer hoogwaardige dierlijke eiwitten, zoals kipme en lamsvlees, die zorgen voor een optimale spieropbouw en een sterk immuunsysteem.

Voordelen van Farm Food Zalmolie hondenvoer:

1. Gezonde huid en vacht: De omega 3- en 6-vetzuren in zalmolie dragen bij aan een gezonde huid en een glanzende vacht.

2. Ondersteunt het immuunsysteem: De hoogwaardige dierlijke eiwitten in het voer versterken het immuunsysteem van jouw hond en helpen ziektes te voorkomen.

3. Bevordert de spijsvertering: De natuurlijke ingrediënten in Farm Food hondenvoer zijn gemakkelijk verteerbaar en zorgen voor een gezonde darmflora.

4. Geschikt voor alle leeftijden en rassen: Deze voeding is geschikt voor honden van alle rassen en leeftijden, van puppy’s tot senioren.

5. Vrij van chemische toevoegingen: Farm Food Zalmolie hondenvoervat geen chemische toevoegingen, kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen, wat bijdraagt aan een optimale gezondheid van jouw hond.

Gebruik en dosering:

Farm Food Zalmolie hondenvoer is eenvoudig in gebruik en kan zowel droog als gemengd met water worden gevoerd. Houd de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid aan, afhankelijk van de leeftijd, het gewicht en de activiteit van jouw hond. Raadpleeg voor de juiste dosering de voedingsrichtlijnen op de verpakking of raadpleeg jouw dierenarts.

Conclusie:

Farm Food Zalmolie hondenvoer is een uitstekende keuze voor hondenbezitters die op zoek zijn naar een gezonde, natuurlijke en smakelijke voeding voor hun trouwe viervoeter. Met een uitgebalanceerde samenstelling van hoogwaardige ingrediënten, zoals zalmolie en dierlijke eiwitten, ondersteunt dit voer de algehele gezondheid enitaliteit van jouw hond. Bovendien is het geschikt voor honden van alle rassen en leeftijden, waardoor het een ideale voedingskeuze is voor elke hondenbezitter. Geef jouw hond het beste met Farm Food Zalmolie hondenvoer en geniet van een blije, gezonde en energieke viervoeter.

Gerelateerde berichten

    Dit bericht heeft nog geen reacties

Laat een reactie achter