Farm Food Schotse Zalmolie

Farm Food Schotse Zalmolie

Naast Farm Food HE Classic is er ook de Farm Food  Schotse Zalmolie.

Tijdens diverse testen is gebleken dat een deel van de honden nog meer baat heeft bij Farm Food wanneer de gebruikte lijnzaadolie wordt vervangen door Schotse Zalmolie.

Lijnzaadolie als samenstelling.

Een ander deel van de honden daarentegen blijkt de meeste baat te hebben bij de huidige Farm Food Classic met  lijnzaadolie als samenstelling.

Farm Food Schotse Zalmolie
52,35 55,10

Daarom hebben ze besloten om naast de huidige vertrouwde samenstelling met lijnzaadolie (vanaf nu aangeduid met “Classic”) ook de Farm Food HE aan te bieden met Schotse Zalmolie (aangeduid met Schotse Zalmolie).

Farm Food Schotse ZalmolieEr is geen verschil in analyse (en voedingsadvies) tussen de samenstelling van Farm Food HE Classic, en Farm Food Schotse Zalmolie.

Het enige verschil is dat lijnzaadolie plantaardig is en Zalmolie dierlijk.

Hierdoor kan een eventueel optredend verschil tussen beide voeders verklaard worden omdat zalmolie relatief meer de omega 3-vetzuren EPA (Eicosapentaeenzuur) en DPA (Docosapentaeenzuur) bevat dan plantaardige oliën.

De ene hond heeft meer baat bij deze vetzuren dan de andere, wat soms zichtbaar wordt in onder anderen:

Farmfood Zalmolie Hondenvoer

Het Farmfood hondenvoer assortiment bestaat uit 100% natuurlijke geperste hondenbrokken op basis van Rund. Het hondenvoer is geschikt voor elk ras en levensfasen van je hond.

De toevoeging van Schotse zalmolie maakt het hondenvoer extra smakelijk en houdt de vacht en huid gezond. Het Farmfood hondenvoer bevat geen conserveringsmiddelen, kleur-, geur- en smaakstoffen of kunstmatige antioxydanten.

  • 100% natuurlijk
  • Houdt de vacht en huid in top conditie
  • Ondersteunt de darmflora
  • Zeer makkelijk verteerbaar

Informatie over Farmfood Zalmolie

Ingrediënten

Ontsloten mais, hemoglobinepoeder, ontsloten tarwe, ontsloten rijst, vleesmeel, rundvet, weipoeder, biergist, plantaardige vezels, koudgeperste zonnebloemolie, mineralen, 1% Schotse Zalmolie, lecithine, inuline, vitaminen en sporenelementen. Verteerbaarheid: 87%.

Voedingsanalyse

Ruw eiwit: 24,0%
Ruw vet: 14,0%
Ruwe celstof: 2,0%
Ruwe as: max. 6%
Vocht: 8,0%
Calcium(Ca): 1,0%
Fosfor(P): 0,8%
Kalium(K): 0,6%
Natrium(Na): max. 0,2%
Magnesium(Mg): 1450 mg/kg

Voedingstabel

Aantal gram Farm Food HE per kg lichaamsgewicht per dag

Gewicht van de hond Pups tot halfwas
(4 keer daags)
Halfwas tot volwassen Volwassen hond Drachtige, zogende
en werkende honden
1 tot 5 kg 42 tot 31 gram 31 tot 20 gram 20 gram 2 – 4 keer daags
5 tot 10 kg 32 tot 23 gram 23 tot 15 gram 15 gram  
10 tot 20 kg 26 tot 19 gram 19 tot 12 gram 12 gram  
20 tot 30 kg 23 tot 17 gram 17 tot 11 gram 11 gram  
30 tot 40 kg 22 tot 16 gram 16 tot 10 gram 10 gram  
40 tot 50 kg 15 tot 9 gram 9 gram  
50 tot 90 kg 8 gram  

Farmfood online kopen

Online Farmfood hondenvoer kopen doe je gemakkelijk bij Sjaans Dierenparadijs. Daarnaast hebben we regelmatig een leuke Farmfood aanbieding op de site staan.

Productinformatie over Farm food  Zalmolie

  • Merk: Farmfood
  • Ontlasting: De ene hond heeft de beste ontlasting op Farm Food HE Classic en de ander op Farm Food  Schotse Zalmolie  dus mocht u niet tevreden zijn over de ontlasting van uw hond, ga dan over op de andere smaak van Farm Food HE.
  • Huid en vacht: De verschillen in de omega 3 vetzuren kunnen ook een effect hebben op de huid en de vacht van de honden. Dus hier geldt hetzelfde, mocht u niet tevreden zijn over de huid en vacht van uw hond, ga dan over op de andere smaak van Farm Food HE. Bedenk daarbij wel dat het enige tijd kan duren voordat een verandering/verbetering zichtbaar kan worden.
  • Smakelijkheid: De verschillen tussen de plantaardige lijnzaadolie en de dierlijke Zalmolie heeft ook een effect op de smakelijkheid van het voer. Daarom zal de ene hond Farm Food HE Classic lekkerder vinden en de andere hond Farm Food Schotse Zalmolie.
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Shopping cart