Fokker vers vlees voeding

Fokker vers vlees

Fokker vers vlees of fresh meat bevat heerlijke verse kip, die  super gezond en ook erg lekker is. Een impuls die de gezondheid van uw hond nog verder verbetert.

s

Fokker vers vlees of fresh meat is een premium hondenvoeding voor volwassen honden

 

Wat zit er in Fokker  Fresh Meat?

In de hondenbrokken zit  35% kip, waarvan maar liefst 20% verse kip. Fokker vers vlees (Fokker Fresh Meat) in de brokken zitten geen granen (0%) en daardoor is de voeding gluten c.q. allergie vrij.

Zoete Aardappel.

Fokker +Fresh Meat bevat (zoete) aardappels, groenten en vruchten en is daardoor gezond en beschermend voor uw hond Hoogwaardige Noorse zalmolie, net als lijnzaad een goede bron van omega 3-6 vetzuren, geeft een optimale ondersteuning voor een volle en glanzende vacht.

Ondersteuning van het kraakbeen.

De toevoeging van chondroïtine en glucosamine ondersteunt de bescherming van het kraakbeen. Deze hondenbrokken hebben een zeer hoge verteerbaarheid. De hierdoor beperkte hoeveelheid ontlasting is door het gebruik van Yucca nagenoeg reukloos. Fokker vers vlees (Fokker +Fresh Meat)  is volgens Fokker het beste dat u uw hond op  brokkengebied kunt bieden.

 

 

bestel_button4

Fokker vers vlees verkrijgbaar in 2,5 kg en 13 kg

 Smaak en kwaliteit  is onweerstaanbare

Fokker Fresh Meat wordt bereid met echt vers vlees. De heerlijke verse kip, die behalve super gezond ook erg lekker is. Een optimale impuls die de gezondheid van uw hond nog verder verbetert. Boordevol gezonde, optimaal gebalanceerde ingrediënten zoals: Verse Kip, Aardappel, Zoete Aardappel, Tomaat, Erwten, Wortel, Cranberry, Yucca, Johannesbrook en Inuline, Glycasamine, Lijnzaad en Mineralen in de vorm van chelaten

 

Hoe maken ze Fokker Vers Vlees?


Fokker +Fresh Meat wordt bereid met echt vers vlees. Dit vlees wordt pas verwerkt nadat het alle keuringen en kwaliteitstesten heeft doorstaan en zelfs voor menselijke consumptie geschikt is. Het verse vlees wordt voort­durend ­gekoeld en zodanig fijn­gemaakt, dat het lijkt op de welbekende “Filet ­Americain”.  Vervolgens wordt dit rulle vlees met een temperatuur tussen 4 en 7 graden Celsius toegevoegd in het productieproces van de brokken. Verwerking vindt altijd binnen 24 uur plaats, zodat het vlees optimaal vers wordt verwerkt. Hierdoor blijft de kwaliteit van Fokker +Fresh Meat op zeer hoog niveau en – zeer belangrijk – onweerstaanbaar lekker voor  uw hond.

Gerelateerde berichten

    Dit bericht heeft nog geen reacties

Laat een reactie achter