Honden Allergie

Honden Allergie

Honden allergie het komt veel voor dat een hond een bepaalde allergie heeft, je ontdekt het vaak doordat de hond vaak zit te krabben en dus jeuk, kale plekken of een slechte vacht heeft.

De oorzaak kan verschillende redenen hebben het kan aan het hondenvoer liggen ook kan de hond last hebben van vlooien en eventueel een vlooienallergie hebben.

Mijn hond heeft ineens jeuk ! is dat een Honden Allergie?

Honden AllergieProbeer eerst te achterhalen of er de laatste tijd wat veranderd is in het voedingspatroon of heeft hij wat extra’s gehad snack of kauwbot, stop daar dan even mee als u vermoed dat het aan het voer ligt kunt u het beste een voer nemen met een eiwitbron of een eiwit bron waarmee hij hoogstwaarschijnlijk nog niet mee in aanraking is geweest

Met eiwitbron bedoelen we dat het vlees in het voer van een dier afkomstig is b.v. alleen lam of vis het is belangrijk dat het 1 eiwitbron is om de bron te vinden wat de allergie veroorzaakt.

Waar ook veel honden last van zouden kunnen hebben is het graan in de hondenvoeding als die niet goed ontsloten is het is dus niet zo dat als het voer met graan niet goed is het gaat om de produktiemethode.

 

Hondenvoer  met hypoallergenen eigenschappen betekent dat de voeding minder kans geeft op een allergische reactie. De ingrediënten in Canagan hondenvoer zijn gekozen met het oog hierop en zij hebben de meest bekende producten die een allergische reactie kunnen veroorzaken, zoals tarwe vermeden.

een ander goed voorbeeld is Huid en Vacht van DogiFood

 bestellen

 

meer informatie  hypoallergeen hondenvoer

 

Heeft u problemen of vragen dan kunt u een vraag stellen met minimaal de volgende gegevens.

  1. ras van de hond
  2. leeftijd hond
  3. huidige voer merk

Gerelateerde berichten

    Dit bericht heeft nog geen reacties

Laat een reactie achter