Ingrediënten Canagan

Ingrediënten canagan

VERS BEREIDE KIP (ZONDER BOT) / GEDROOGDE KIP

Ingrediënten canagan Canagan maakt gebruik van de hoogste kwaliteit beschikbare Britse Vrije uitloop kippen, dit zorgt voor een heerlijke vlees-bron voor alle soorten honden. We gebruiken een mix van vers bereide kip (zonder bot) die vermalen wordt, en zachtjes met stoom gekookt om voor een optimale verteerbaarheid te zorgen, dit samen met gedroogde kip welke een geconcentreerde, voedselrijk eiwitbron is.

Kip is een uitstekende bron van eiwitten, vitaminen en fosfor en selenium die goed is voor het immuunsysteem.

SCHOTSE ZALM, HARING & FOREL

We maken gebruik van de allerbeste Schotse Zalm bij de voorbereiding van de Canagan recepten, zorgvuldig gemengd met onze vers bereide forel afkomstig van de rivier de Avon. Gedroogde Haring en Witvis worden ook gebruikt in dit recept om variatie toe te voegen. We gebruiken een mix van vers bereide (graatloze) zalm en forel, die vermalen wordt, en zachtjes met stoom gekookt om voor een optimale verteerbaarheid te zorgen, dit samen met gedroogde haring, zalm en witvis, welke een geconcentreerde, voedingsrijke eiwitbron is. Vis is een goede bron van selenium, Omega-3 en vitamine D.

EEND, HERT & KONIJN

Onze vers bereide eend en hertenvlees die vermalen wordt, en zachtjes met stoom gekookt om voor een optimale verteerbaarheid te zorgen, dit samen met gedroogde eend, hert en konijn welke een geconcentreerde, voedselrijk eiwitbron is. De zorgvuldige mix van wild zorgt voor een zeer verteerbaar alternatieve eiwitbron voor die honden die gevoelig zijn. Een optimaal niveau van calcium en fosfor, en een bron van B-vitaminen, Omega 3 en 6 en ijzer.

KALKOENVET

Kalkoenvet is zeer smakelijk en een goede bron van linolzuur (Omega 6 – een essentieel vetzuur) die nodig zijn voor een gezonde huid en vacht.

KIPPENVET

Kippenvet is zeer smakelijk. Bevat essentiële vetzuren die kunnen helpen om een gezonde huid en vacht te onderhouden.

KIPJUS / ZALMJUS

Toegevoegd als natuurlijke aroma’s van voornamelijk orgaanvlees (gehydrolyseerd).

GEDROOGD EI

Gedroogd ei is een hoogwaardige eiwitbron. Eieren hebben de hoogste verteerbaarheid van alle eiwitbronnen en zitten boordevol met een aantal vitaminen en mineralen.

ZALMOLIE

Zalm olie is een grote bron van Omega 3-vetzuren in het bijzonder EPA en DHA die zijn verbonden met een verbeterde cognitieve ontwikkeling (hersenfunctie), verbeterde visuele ontwikkeling en een verminderde ontstekingsreactie. Zalmolie is gemakkelijker te verwerken door het spijsverteringsstelsel dan andere Omega-3-bronnen zoals lijnzaad.

ZOETE AARDAPPEL

Ingrediënten CanaganZoete aardappel is een licht verteerbare, nieuwe bron van koolhydraten, wat een geweldig alternatief voor granen is. Door af te stappen van het traditionele gebruik van granen, is Canagan in staat om voor uw hond een hondenvoeding te bieden welke uw hond voorziet van een biologisch passend alternatief.

Zoete aardappel zorgt voor een langzame afgifte van koolhydraten die geleidelijk wordt geabsorbeerd om de bloedsuikerspiegel constant te houden en te helpen om honger te beheersen. Dit geweldige knolgewas heeft een lage glycemische index (lage GI), die een langzame geleidelijke afgifte van energie produceert. Lage GI diëten hebben voordelen voor de gewichtsbeheersing, omdat ze helpen de eetlust en de honger onder controle te houden waardoor het ideaal is voor de actieve hond.

Antioxidanten zijn in overvloed aanwezig in zoete aardappelen die helpen de vrije radicalen in het lichaam op te ruimen. Deze antioxidanten helpen om uw hond gezondheid en vitaliteit te houden.

Waarom gebruikt niet iedereen zoete aardappel?
Zoete aardappel is aanzienlijk duurder dan minder verteerbare koolhydraten zoals maïs, gerst en tarwe.

ERWTEN / ERWT EIWIT

erwtenErwten zijn rijk aan vitaminen en mineralen, een goede bron van vitamine K, foliumzuur en vitamine B6.

WORTEL

wortelWortelen zijn een uitstekende bron van vitamine A en C en een natuurlijke bron van bètacaroteen (die fungeert als een antioxidant).

APPEL

appelAppels zijn een goede bron van vitamine A en C en bevatten de oplosbare vezels, pectine.

SPINAZIE

spinazieSpinazie bevat een rijke bron van ijzer.

ZEEWIER

zeewierZeewier is een van de meest voedzame zeegroenten, het is rijk aan mineralen en sporenelementen en kan een positieve invloed op de gezondheid en welzijn van uw honden hebben. Zeewier is vooral een natuurlijke bron van jodium, waarvan de schildklier bijdraagt tot een controle van de stofwisseling.

Omega 3, aanwezig in zeewier, helpt om huidirritaties te kalmeren en bevordert een gezonde huid en vacht.

AARDAPPEL / AARDAPPEL EIWIT

aardappelEen hoge kwaliteit hypoallergeen verteerbare eiwitbron met een hoog Omega-3 gehalte. Aardappelen zijn een grote leverancier van vitamine C, kalium en magnesium.

FRUCTO-OLIGOSACCHARIDEN

Fructo-oligosacchariden is een natuurlijk complex van suiker, wat vermoedelijk selectief de groei en / of de activiteit van gunstige bacteriën in de darm te stimuleren, waardoor de darmgezondheid verbetert.

GLUCOSAMINE

Glucosamine sulfaat wordt toegevoegd om het onderhoud en herstel van gezond kraakbeen in de gewrichten te helpen. Glucosamine is de bouwsteen voor de productie van nieuw gewrichtskraakbeen, aangetoond om aandoeningen zoals artritis en heupdysplasie te ondersteunen.

CHONDROITINE

Chondroitinesulfaat wordt toegevoegd om te helpen bij het neutraliseren van het van nature voorkomende verwoeste enzym in de gewrichten en verbetering van de kwaliteit van vocht in het gewricht (gewrichtsvloeistof). Deze enzymen nemen aanzienlijk toe wanneer gewrichten beschadigd of versleten zijn, maar kunnen worden verminderd met behulp van chondroitinesulfaat. Bij gebruik in combinatie met glucosamine kunnen deze helpen bij het opnieuw opbouwen van beschadigd kraakbeen.

PLANTAARDIGE EXTRACTEN Ingrediënten canagan

VEENBES

veenbes

Veenbessen hebben vele gezonde voordelen voor honden. Veenbessen hebben door de pH van de urine de werking om gezonde urinewegen te bevorderen. Ze zijn ook rijk aan antioxidanten die helpen om vrije radicalen te bestrijden in het lichaam.

PSYLLIUM

psyllium

Psyllium is een bron van oplosbare vezels die overtollige water absorbeert, terwijl het de normale darm stimuleert en bijdraagt om een regelmatige stoelgang te bevorderen.

KAMILLE

Ook wel bekend als het ‘kalmerende kruid’, er wordt verondersteld dat dit kruid gunstige eigenschappen heeft voor honden die gevoelig zijn voor stress en angst zijn en/of problemen hebben met hun huid.

PEPERMUNT

peppermunt

Pepermunt wordt gebruikt als een natuurlijke aroma en om een gezonde spijsvertering te bevorderen.

GOUDSBLOEM

goudsbloem

Goudsbloem is een kruidachtige plant die anti-microbiële en anti-inflammatoire eigenschappen bevordert, het stimuleert de productie van de witte bloedcellen en het versterkt het immuunsysteem van uw hond.

ANIJSZAAD

anijszaad

Anijszaad wordt gebruikt als smaakstof en heeft een sterk aromatische kwaliteit.

FENEGRIEK

fenegriek

Fenegriek is een kruid dat bekend staat voor het ondersteunen van een gezonde spijsvertering.

ALFALFA

Alfalfa is een plant uit de erwten familie en is een goede bron van verteerbare vezels.

canagan  bestellen canagan  bestellen

Gerelateerde berichten

    Dit bericht heeft nog geen reacties

Laat een reactie achter