Lifestyle for Pets interactieve tv-zender

Lifestyle for Pets

Prins Petfoods introduceert in oktober 2015 , een uniek online platform met een interactieve tv-zender,

dat alle activiteiten en trends op huisdiergebied wil samenbrengen.  Prins Petfoods is daarmee pionier op dit gebied en zal als eerste de allernieuwste technologie gaan toepassen in de praktijk.

Het interactieve platform biedt alle benodigde kennis, begeleiding en de bijbehorende kwaliteitsproducten voor een verantwoorde, actieve lifestyle: zowel food als non-food van diverse merken. Het welzijn van mensen en dier staat daarbij centraal. Uniek is de link die het platform legtlifestyle tussen on- en offline kanalen, om zowel de klant van nu als die van de toekomst tijdens zijn ‘customer journey’ optimaal te kunnen bedienen. Daardoor kan er perfect worden ingespeeld op alle mogelijke contactmomenten die er zijn: van inspiratie tot daadwerkelijke aankoop.

Inspireren en activeren
Prins, dat innovatie hoog in het vaandel heeft staan, haakt met Lifestyle for Pets in op de laatste ontwikkelingen in de markt. Het platform wil dierenliefhebbers inspireren, activeren en stimuleren om via de aangesloten webshop en offline winkels passende producten en diensten af te nemen. De fysieke winkel profiteert daarbij van zowel de off- als online verkopen. Van een diervriendelijk ingericht huis tot leuke activiteiten ondernemen met je huisdier: Lifestyle for Pets wil een complete beleving bieden. De adviezen, service en producten richten zich niet alleen op honden en katten, maar ook op konijnen, knaagdieren, vogels, reptielen, vissen en paarden.

Lifestyle for Pets

Het online tv-kanaal Lifestyle for Pets TV zal gaan uitzenden via mobiel, desktop, smart-tv en tablet. Het is mogelijk om de geboden informatie zowel real-time als on demand te bekijken. De gebruikte technologie maakt het mogelijk om producten die tijdens de uitzendingen worden getoond direct online te bestellen. U als consument kan vervolgens kiezen of u het product thuisbezorgd wil hebben of zelf wil ophalen in de winkel.

Passie, kennis en service
Prins Petfoods maakt 100% natuurlijke honden- en kattenvoedingen. Passie, kennis, service en hoogwaardige specialistische producten zorgen ervoor dat het ruim vijftig jaar jonge familiebedrijf in Veenendaal flink blijft groeien. Mede door het lifestyle-concept maakt Prins de bedrijfsslogan ‘Meer dan voeding’ meer dan waar.

 Sjaans Dierenparadijs uw Prins kroondealerPlus

 

Gerelateerde berichten

    Dit bericht heeft nog geen reacties

Laat een reactie achter