Prins graanvrij hondenvoer

 Prins graanvrij hondenvoer

Prins Graanvrij hondenvoer Er zijn honden die gevoelig kunnen zijn voor granen en hebben baat bij een graanvrije voeding. 

prins graanvrij assortiment
Speciaal voor deze honden heeft Prins vijf graanvrije geperste brokken gemaakt, twee voor buiten de koeling houdbare graanvrije vers vleesmaaltijden in een worstvorm en een graanvrije diepvries vers vleesmaaltijd voor honden van alle rassen en leeftijden. De volledige en uitgebalanceerde Graanvrije voedingslijn bevat uiteraard  geen tarwe, rijst, maïs of andere granen.

Prins graanvrij hondenvoer voedingslijn voor de hond. We merken dat veel  consumenten met grote belangstelling naar de graanvrije producten van Prins uitkijken.

prins graanvrij

 

prins graanvrij hondenvoe

 

 

 

 

 

 

Sommige honden zijn gevoelig voor granen en reageren daar niet goed op ze kunnen baat hebben bij een graanvrije hondenvoeding. Prins Grainfree (graanvrij) zou dan een goed alternatief kunnen zijn. Graanvrij betekent dat Prins geen ingrediënten gebruikt die tot de groep van granen behoren, bijvoorbeeld tarwe, rijst, maïs, gerst, haver en rogge, maar ook sorghum, een gewas dat zowel tot de grassen en zaden als tot de granen kan worden gerekend.

hier bestellen

meer informatie over GRAANVRIJ HONDENVOER

De granen  in Prins Grainfree zijn vervangen door koolhydraatbronnen die tot de groenten behoren. Prins gebruikt daarvoor groene erwten, aardappels en tapioca, een wortelknol. De samenstelling is verder hetzelfde als van de andere Prins voedingen, met hetzelfde vleesgehalte. De graanvrije voedingen zijn vanaf juni 2014 verkrijgbaar.

prins puppy graanvrijmeer informatie

Prins puppy graanvrij

 

 

Prins graanvrij adult meer informatie

 

 

meer informatie

Prins senior graanvrij

 

meer informatie

 Prins graanvrij skin & coat

 

meer informatie

Gerelateerde berichten

    Dit bericht heeft nog geen reacties

Laat een reactie achter