Prins lam en rijst

Prins lam en rijst Hypoallergeen

100% natuurlijke gezonde voeding voor de gevoelige volwassen hond

Prins lam en rijst

 

 

prins lam en rijst bestellen

 

Voordelig en snel gratis verzonden,

 

Prins Lam en Rijst is een Hypoallergeen  voeding voor honden vanaf 12 maanden tot een leeftijd van ongeveer 8 jaar

Het is verkrijgbaar in verpakkingen van 3 kg en 15 kg.

  •   Product van Nederlandse bodem en100% natuurlijk
  • Ideaal voor de ondersteuning van de geïrriteerde huid
  • Verijkt met natuurlijke vezels voor een optimale gewichtscontrole
  • Tarwe(gluten)vrij

Prins Lam en Rijst Hypoallergeen is een hoogwaardige voeding welke geschikt is voor honden met allergische klachten. Het gebruik van nieuwe eiwitbronnen beperkt de kans op een allergische reactie die tot uiting kan komen als spijsverteringsproblemen en/of huidproblemen. Daarom bevat deze voeding uitsluitend kwalitatief hoogwaardig lamsmeel, welke ondersteuning biedt aan honden die allergisch reageren op andere eiwitbronnen. De natuurlijke vezels in de voeding bevorderen de gezondheid van de darmen. Prins Lam en Rijst Hypoallergeen bevat géén tarwegluten.

Samenstelling Prins Lam en Rijst
Granen, vlees en dierlijke bijproducten, oliën en vetten, plantaardige bijproducten, suiker, gist, vitaminen en mineralen.Analyse
Ruw eiwit         18.0%
Ruw vet           13.0%
Ruwe as            6.0%
Ruwe celstof      2.5%
Vocht                9.0%Mineralen
Calcium            1.3%
Fosfor               0.9%
Kalium              0.4%
Magnesium       0.1%
Natrium            0.3%Voedingswaarde
3950 Kcal/kg

Overstap van krokant naar geperst*
B. Wanneer u overstapt van een krokante naar een geperste brok als bijvoorbeeld prins lam en rijst adviseren wij u dit in één keer te doen, dus niet door te mengen. (Let op: in een enkel geval kan het zijn dat door de wisseling van voeding de ontlasting iets anders is dan normaal. Dit is niet ernstig, u kunt ook kiezen voor overstap C).
C. Wanneer u overstapt naar een nieuwe brokvoeding adviseren wij de overstap middels diepvriesvers vlees te maken. Geef uw hond gedurende 1 week diepvriesvers vlees, bijvoorbeeld Prins TotalCare Lamb-Rice Complete.**Diepvriesvers vlees zorgt ervoor dat de darmflora zich optimaal herstelt. Hierdoor wordt een hond als het ware opgeschoond en kunt u na een periode van een week vers vlees de nieuwe brok direct zonder te mengen geven. Naast een verantwoorde lekkernij is diepvriesvers vlees ook nog eens een gezonde complete maaltijd

* Voor een overstap van geperst naar krokant kunt u ook stap B of C volgen.

** Krijgt een viervoeter voor de eerste keer in zijn leven diepvriesvers vlees, dan adviseren wij om dit de eerste twee dagen in gekookte vorm aan te bieden.

Gerelateerde berichten

    Dit bericht heeft nog geen reacties

Laat een reactie achter