Prins puppy graanvrij

Prins Puppy Graanvrij

Hoogwaardige  voeding vrij van granen speciaal gemaakt voor pups en jonge honden van alle rassen.

prins puppy graanvrij
Prins Puppy Graanvrij voor de dagelijkse verzorging van uw pup  is een hoogwaardige graanvrije voeding speciaal voor pups en jonge honden van alle rassen. 

Verkrijgbaar in verpakkingen van 7,5kg en 3kg

  • 100% natuurlijk product van Nederlandse bodem
  • Graanvrij. Sommige honden kunnen gevoelig zijn voor granen en hebben baat bij een graanvrije voeding. Deze volledige en uitgebalanceerde voeding bevat geen tarwe, rijst, maïs of andere granen.
  • Opgroeiende hond. Bouwstoffen en energie zijn belangrijk voor de opgroeiende pup. Eiwitten dragen bij aan de ontwikkeling van de spiermassa, een aangepast calcium- en fosforgehalte ondersteunt een gezonde skeletopbouw.
  • Hoog vetgehalte voor jonge honden. Bevat een verhoogd vetgehalte om aan de behoefte van jonge honden te voldoen. L-carnitine bevordert daarnaast een optimale vetverbranding.
  • Immuunsysteem. Vitaminen en mineralen zoals vitamine D, zink en selenium ondersteunen het immuunsysteem van uw jonge hond.
  • Smakelijke voeding. Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zorgen voor een smakelijke voeding

prins graanvrij online bestellen

Voor een goede verteringen het benutting van de voedingsstoffen en het schrapen van de tanden is goed kauwen noodzakelijk. Als uw pup niet meer op de brokjes prins puppy graanvrij kauwt, is het belangrijk een overstap te maken naar Prins graanvrij adult. Het grotere formaat van deze brok stimuleert de pup namelijk om goed te kauwen.

SAMENSTELLING: Gedehydreerd gevogelte, aardappelzetmeel, erwt, dierlijke vetten (rund), tapioca, cichorei, eiwithydrolysaat, maltodextrine, hemoglobine, plantaardige vezels, zalmolie (0.5%), plasmapoeder, hydrolysaat van gist, mineralen (kaliumchloride, kopersulfaat), zonnebloemolie, lecithine, fructooligosaccharide FOS (400mg).ANALYTISCHE BESTANDDELEN: Vocht 9.0%, Ruw eiwit 25%, Ruw vet 17%, Ruwe as 7.0%, Ruwe celstof 2.5%. MINERALEN: Calcium 1.2%, Fosfor 0.8%, Kalium 0.6%, Magnesium 0.1%, Natrium 0.4%.

Gerelateerde berichten

    Dit bericht heeft nog geen reacties

Laat een reactie achter