Prins senior hond.

Prins Senior brok is een ideale voeding voor de oudere hond vanaf ongeveer 8 jaar

Prins Senior brok is verkrijgbaar in een geperste brok of een gexpandeerde hondenbrok.

100% natuurlijk product van Nederlandse bodem

  • Natuurlijke vezels voor een optimale gewichtscontrole
  • Glucosamine en chondroïtine helpen de gewrichten te ondersteunen
prins senior hond

Prins ProCare croque senior superior 10 kg Hét Beste Voer voor Oudere Honden

Kiest u voor Prins ProCare Croque Senior Superior 10 kg?

De gezondheid en het welzijn van uw trouwe viervoeter staan altijd voorop. Daarom kiest u voor Prins ProCare Croque Senior Superior 10 kg, het beste voer voor oudere honden. Dit kwaliteitsvoer is speciaal ontwikkeld om aan de behoeften van uw senior hond te voldoen en zorgt voor een optimale gezondheid. In dit artikel leggen we uit waarom Prins ProCare Croque Senior Superior 10 kg de beste keuze is voor uw hond op leeftijd.

Voordelen van Prins senior hond 10 kg

Oudere honden hebben vaak andere voedingsbehoeften dan jonge honden. Prins ProCare Croque Senior Superior 10 kg is een uitgebalanceerde en hoogwaardige voeding die speciaal is samengesteld voor honden vanaf 8 jaar. Het bevat een aangepaste hoeelheid eiwitten, vetten, mineralen en vitaminen die perfect zijn afgestemd op de behoeften van senior honden. Hierdoor blijft uw hond op een gezond gewicht en blijven zijn spieren en gewrichten in optimale conditie.

Gezond en vitaal.

Ondersteuning van het immuunsysteem: Naarmate honden ouder worden, kan hun immuunsysteem verzwakken. Prins ProCare Croque Senior Superior 10 kg bevat daarom een mix van vitaminen, mineralen en antioxidanten die het immuunsysteem van uw hond ondersteunen en versterken. Zo blijft uw hond ook op oudere leeftijd gezond en vitaal.

Gevoelige spijsvertering

Goede spijsvertering: Oudere honden kunnen soms last hebben van een gevoelige spijsvertering. Prins ProCare Croque Senior Superior 10 kg bevat licht verteerbare ingrediënten zoals rijst, maïs en dierlijke eiwitten, die zorgen voor een optimale vertering en opname van voedingsstoffen.

Tandproblemen oudere honden

Gezond gebit en tanden: Tandproblemen komen vaak voor bij oudere honden. Prins ProCare Croque Senior Superior 10 kg is voorzien van een speciale brokstructuur die helpt om de vorming van tandplak te verminderen en ondersteunt daarnaast een gezond gebit. Zo blijft het gebit van uw senior hond in goede conditie.

Hoge kwaliteit ingrediënten: Prins ProCare Croque Senior Superior 10 kg bevat enkel hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten, zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. De ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit en verteerbaarheid, zodat uw hond de beste voeding krijgt verdient.

Geschikt voor alle rassen: Prins ProCare Croque Senior Superior 10 kg is geschikt voor senior honden van alle rassen. De brokgrootte en -structuur zijn zo ontworpen dat ze passen bij de kauwbehoefte van zowel grote als kleine h.

Geef uw senior hond de beste zorg met Prins senior hond 10 kg

Het is belangrijk om uw oudere hond van de juiste voeding te voorzien, zodat hij gezond en gelukkig blijft. Prins ProCare Croque Senior Superior 10 kg biedt een uiterde voeding die spec voor honden vanaf 8 jaar. Met aangepaste voedingswaarden, ondersteuning van het immuunsysteem, een goede spijsvertering, gezond gebit en tanden, hoge kwaliteit ingrediënten en geschiktheid voor alle rassen, is Prins ProCare Croque Senior Superior 10 kg de beste keuze voor uw senior hond. Gun uw trouwe viervoeter het allerbeste en kies voor Prins ProCare Croque Senior Superior 10 kg, voor een optimale gezondheid en een leven vol energie en plezier.

De senior brok kan droog gevoerd worden. Bereiding is niet nodig. Zorg wel dat er altijd vers drinkwater op kamertemperatuur ter beschikking staat. Verdeel de hoeveelheid  Senior voer over twee tot drie maaltijden per dag

Overige bijvoeding wordt afgeraden. Prins Senior is bijzonder geschikt voor oudere honden vanaf een leeftijd van ca. 8 jaar. Meng gedurende minimaal 7 dagen steeds meer nieuwe voeding door de oude voeding tot u geheel bent overgestapt.

Prins senior hond

Krokante voeding voor oudere honden

Te bestellen via onze webwinkel.

sjaansdierenparadijs.eu (€48,00)
prins senior brok

ProCare Senior Support van Prins is een geperste brok voor de oudere hond (8+) van (middel)grote rassen

Te bestellen via onze webwinkel.

sjaansdierenparadijs.eu (€62,95)
Samenstelling Prins senior hond en vetten, vlees en dierlijke bijproducten (waarvan 1000 mg glucosamineen chondroïtine), plantaardige bijproducten, suiker, gist, vitaminen enmineralen.AnalyseVocht             9.0%Ruw eiwit     13.0 %Ruw vet       13.0 %Ruwe as        5.0 %Ruwe celstof  3.0 %

 

Mineralen

Calcium          1.0 %

Fosfor             0.7 %

Kalium            0.4 %

Magnesium    0.1 %

Natrium          0.3 %

Voedingswaarde

3970 Kcal/kg

Gerelateerde berichten

    Dit bericht heeft geen reacties

Reacties zijn gesloten.