Prins vriendenpas

Vraag kosteloos de Prins Vriendenpas aan!

Upload een foto van uw hond en/of kat en vul de gegevens van het dier in.

Dan ontvangt u binnenkort per post de Prins ID-kaart van uw viervoeter en heeft u altijd alle gegevens van uw dier, zoals bijvoorbeeld het chipnummer, bij de hand! De Vriendenpas heeft het formaat van een pasje en past dus makkelijk in uw portemonnee.

Speciaal voor onze Vriendenpashouders hebben wij leuke acties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een dagje uit of een weekendje weg. Deze acties worden in de nieuwsbrieven vermeld. Wij kijken uit naar een langdurige vriendschap!

Vraag hier uw Prins Vriendenpas ID-kaart aan!

Om de Vriendenpas aan te vragen, dient u geregistreerd te zijn. Zo blijft u ook op de hoogte van het laatste nieuws. Als Vriend van Prins heeft u met uw account altijd toegang tot de fotowedstrijd, unieke downloads en kunt u deelnemen aan alle toekomstige acties van Prins.

En vergeet u de spaaractie van Sjaans Dierenparadijs niet voor de groot verpakkingen spaarkaart 10 + 1 GRATIS

10 en 1 gratis sjaan

Spaarkaart systeem
Sjaans Dierenparadijs heeft een spaarkaart systeem voor de grootverpakkingen hondenvoeding en kattenvoeding (Div merken vraag in de winkel).
Heel simpel 10 x kopen 1 maal gratis bij elke aankoop van een baal voeding krijgt u een stempel op de spaarkaart is die vol dan krijg u een gratis baal, klantentrouw word op die manier door ons beloont.

Gerelateerde berichten

    Dit bericht heeft nog geen reacties

Laat een reactie achter