Renske vers vlees.

Ideaal voor onderweg of op vakantie.

Renske vers vlees zijn zeer praktisch in gebruik. Het product hoeft niet ingevroren te worden en kan geopend nog drie dagen in de koelkast bewaard worden, ideaal voor onderweg of op vakantie! De maaltijden zijn 100% natuurlijk, met toegevoegde vitamines en mineralen.

Renske vers vlees ingrediënten.

Renske hondenvoer het natvoer bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten die geschikt zijn voor humane consumptie. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat alle ingrediënten van hoge kwaliteit zijn. Onze voedingen bevatten absoluut geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Daarnaast is er ook geen suiker of zout toegevoegd.

Vis of vlees als hoofdingrediënt

Onze Vers Bereide Maaltijden bevatten altijd vers bereide vlees of vis als hoofdingrediënt, aangevuld met groenten en wat rijst, pompoen of (zoete)aardappel. De varianten bevatten tussen de 40% en 65% vers bereid vlees of vis. Door deze hoge vers vlees- of vis gehaltes is deze lijn extra smakelijk, zeer licht verteerbaar en daardoor erg geschikt voor moeilijke eters en gevoelige honden.

Renske gestoomd vlees verkrijgbaar in 10 heerlijke varianten.

De Vers Bereide Maaltijden voor de hond van Renske zijn verkrijgbaar in 10 heerlijke varianten, geschikt voor honden van alle rassen. Door de hoogwaardige ingrediënten zijn de maaltijden licht verteerbaar en goed voor moeilijke eters! 9 maaltijden zijn compleet, dit betekent dat er alles in zit wat jouw hond nodig heeft. Alleen de puppy variant met kip en lam is een aanvullende maaltijd. De vers bereide maaltijden zijn allen verrijkt met duindoorn, gedroogde algen en yucca schidigera. Duindoorn zit boordevol natuurlijke antioxidanten (vitaminen A, C en E), draagt bij aan de ontwikkeling van de hersenen en ondersteunt het herstellende vermogen van de huid en vacht van de hond. Daarnaast bevat deze maaltijd een natuurlijke bron van prebiotica: Xylo-oligosacchariden, welke een gezonde spijsvertering en gezond immuunsysteem ondersteunt. De gedroogde algen zitten boordevol omega-3 en jodium. Als laatste kan de toevoeging van yucca de ontlastingsgeur verminderen.

Gerelateerde berichten

    Dit bericht heeft geen reacties

Reacties zijn gesloten.