Supreme caviavoer

 Supreme cavia voer gerty guinea pig

Supreme cavia voer 

Supreme cavia voer Gerty Guinea Pig is een compleet gemengd voer voor uw cavia, het is samengesteld uit zeer smaakvolle ingrediënten en  bevat alle vitaminen en mineralen die nodig zijn om uw cavia’s in optimale gezondheid te houden. Rijk aan vitamine C, wat belangrikj is voor de gezondheid van uw caviaEen hoog vezelgehalte voor een gezonde spijsvertering en  bevat natuurlijke vezels om gebitafslijting te bevorderen Vitaminen en mineralen om cavia’s in optimale gezondheid te houden.Dit is dus een goede keus voor u en uw cavia

Aanbieding met 13,5kilosupreme cavia voerdirect bestellen

wat moet een cavia eten.

Cavia’s moeten twee keer  per dag eten elke dag (in de ochtend en in de avond). Een goede, zware etensbak houdt het voer droog en schoon en voorkomt dat de cavia’s de etensbak om gooien. De etensbak moet na elk gebruik worden gereinigd.

Cavia’s hebben behoefte aan een gezond dieet met verse groenten en vrij beschikbaar hooi om hen te voorzien van de vezels, vitaminen en mineralen die zij nodig hebben om fit en gezond te zijn, het hooi helpt ook voor het afslijpenvan hun tanden en ondersteund de spijsvertering  .

Cavia’s moeten ook vitamine C krijgen of via het voer of als toevoeging in het water, ze kunnen zelf geen vitamine c aanmaken en zonder kunnen ze ziek worden.

Als je het voer van de cavia veranderd moet u dat geleidelijk doen . Meng ongeveer een kwart van het nieuwe voer met drie kwart van het oude voer op de eerste dag en daarna geleidelijk verhogen naar het nieuwe voer  gedurende een periode van 10 dagen. Dit moet ervoor zorgen dat uw cavia geen buikpijn krijgt.

cavia

Om het gebit van de cavia in conditie te houden  moet je heel veel hooi en misschien een knaag blok en wilgen  takjes geven.
U kunt ook lekkernijen geven uit uw tuin, zoals vers gras, peterselie, paardebloem, wortel, selderij, broccoli, boerenkool, spinazie en komkommer, maar vergeet niet, te veel groen voedsel kan diarree veroorzaken.

 

Gerelateerde berichten

    Dit bericht heeft nog geen reacties

Laat een reactie achter