Vitalstyle huid en vacht —— voordelig en snel bestellen

Vitalstyle huid en vacht.  

Vitalstyle huid en vacht  kan de oplossing zijn voor honden die regelmatig last hebben met hun huid en of de vacht. Problemen die voorkomen bij honden zijn onder andere jeuk, schilfers, langdurige verharing, kale plekken, ontstoken oren, eiwitbulten en zo zijn er nog een aantal problemen op te noemen.

Problemen met de vacht van de hond.

 

Deze problemen zijn vaak naar de voeding terug te leiden ondanks dat de voeding tegenwoordig helemaal uitgedokterd is blijk het toch vaak te eenzijdig samengesteld te zijn . Hierdoor raakt de spijsvertering en stofwisseling verstoord.

 huid en vacht

De hondenbrok passeert met  hoge snelheid de darmen. Daardoor krijgen de sappen die voor de vertering moeten zorgen onvoldoende tijd om zich met de hondenbrok te mengen. Door deze slechte vertering ontstaan eiwitreststoffen in het lichaam van het dier. De lever en nieren, die deze restproducten moeten afbreken en uitscheiden, raken overbelast.

Het overschot aan afvalstoffen wordt opgeslagen in het onderhuidse bindweefsel van de hond Dit veroorzaakt een snelle groei van de huidcellen. De huid maakt te veel nieuwe huidcellen aan, zelfs zoveel dat ze niet volledig kunnen uitgroeien. De huid gaat schilferen, raakt geïrriteerd en ontstoken. Bijna altijd gaat dit gepaard met jeuk en kale plekken.

video

Vitalstyle  huid en vacht is een 100% natuurlijke, complete voeding voor honden met een slechte huid en vacht. Het bevat een grote variatie aan ingrediënten, die elk op hun manier de spijsverteringsorganen uitdagen.

Deze is samengesteld uit hoogwaardig rundvlees, kip, granen en speciale kruiden voor een blijvend gezonde huid en vacht. Het vlees bevat de juiste eiwitten die gemakkelijk verteerbaar zijn. De ruwe celstof, uit niet-geraffineerde granen, bevordert een natuurlijke darmwerking, waardoor het voer rustig en evenwichtig verteert.Ecostyle huid en vacht bevat de gezonde Omega 3 en 6 vetzuren, uit zalmolie!

De specifieke kruiden activeren de spijsvertering en de werking van de organen (met een accent op lever en nieren), waardoor de problemen bij de basis worden aangepakt. Het gevolg is een gezonde spijsvertering zonder afvalstoffen die het lichaam overbelasten. Met Vitalstyle huid en vacht hondenvoer pakt u de oorzaak van het probleem bij de bron aan. De hond komt weer goed in zijn/haar vel! De hond wordt weer vrolijk en actief en krijgt een blijvend glanzende vacht.

Na een paar dagen merkt u al dat het voer goed opgenomen word door de hond u ruikt namelijk een lichte niet onaangename kruidengeur bij de hond dat is het eerste signaal dat het voer gaat werken.

Vitalstyle huid en vacht bevat,

  • Geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.
  • Geen kunstmatige conserveringsmiddelen.
  • Geen toevoegde zouten en suikers.
  • En de  Ecostyle producten zijn uiteraard dierproefvrij.
  •  

Nieuw: Vitalstyle natvoer
Vitalstyle heeft nu vlees in blik voor de hond: Huid + Vacht, natuurlijke dieetvariant die gebruikt worden als aanvulling op de brokken, maar kunnen ook puur worden gegeven.

Het vlees bevat volop essentiële vetzuren en kruiden en ondersteunt het probleem waartegen het bedoeld is. De blikjes zijn ideaal tijdens een vakantie of als beloning en fijn voor hondenbaasjes als ze droog- en natvoeding kunnen afwisselen. Het vleesgehalte is hoog, honden zijn er dol op! 

HUID + VACHT ondersteunt de huid en vacht van de hond bij huidaandoeningen en overmatige haaruitval. Het bevat een hoog gehalte aan essentiële vetzuren die de huid ondersteunen. In HUID + VACHT zitten onder meer de volgende twee kruiden: sint janskruid voor een mooie, glanzende vacht en brandnetel ter ondersteuning van de nieren.

Ecostyle huid en vacht

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

werken met Vitalstyle huid en vacht

Als u gaat werken met Ecostyle huid en vacht is het wel belangrijk dat u de extra snoepjes en kluiven tot een minimum beperkt de hond moet eerst schoon worden gemaakt met het voer daarna kunt u eventueel de tussendoortjes weer opbouwen, de tussendoortjes kunnen de maag darmflora verstoren waardoor de werking van het voer niet tot zijn recht komt.

Ecostyle huid en vacht

Kruiden in Vitalstyle huid en vacht hondenvoer

Heermoes.

Geeft een sterke huid
Bevordert de nierwerking en daarmee de uitscheiding van urine en dus afvalstoffen. Daarnaast is heermoes zeer rijk aan kiezelzuur (silicium)

Kiezelzuur is een zeer belangrijk onderdeel van huid en haren, maar het versterkt ook gewrichtskapsel en kraakbeen!

 

Duizendblad

Voor de nieren
 Heeft vele positieve eigenschappen. Stimuleert sterk de afgifte van spijsverteringssappen (onder andere maagsap en gal) waardoor de spijsvertering volledig en goed verloopt.

Er kunnen zich geen reststoffen in het lichaam ophopen. Hierdoor ontstaan er geen gifstoffen, die het lichaam kunnen belasten. Het bevordert de eetlust, de lever en de nierfunctie.

 
 

 Brandnetel

 
Voor de nieren, werkt bloedzuiverend
 
Rijk aan vele werkzame stoffen en mineralen o.a. ijzer, kiezelzuur. Het werkt urinedrijvend en bloedzuiverend. Versterkt bindweefsel, haren en huid. Brandnetel wordt aan alle Vitalstyle hondenvoer toegevoegd.

Je zou kunnen zeggen ‘bekend maakt onbemind’. De brandnetel is geen geliefde plant, maar is misschien wel een van de weinige soorten ‘onkruid’ die iedereen bij naam kent.

Wie is er niet eens per ongeluk met de brandharen aan de bladeren in de aanraking gekomen?! Een pijnlijk ervaring, met brandende en langdurig aanhoudende jeuk.

Geneeskrachtig!

De brandnetel (Urtica dioica, grote brandnetel) is een geneeskrachtige plant, die rijk is aan een grote verscheidenheid aan stoffen, zoals mineralen (o.a. calcium, kalium, fosfor, ijzer, magnesium, silicium/kiezelzuur, zink), vitaminen (o.a. C en B vitaminen), flavonoïden (anti-oxidanten), en verschillende zuren.

Door de veelvoud aan werkzame stoffen, ondersteunen brandnetelbladeren veel processen in het lichaam. Een belangrijk effect van brandnetel is echter het stimuleren van de werking van de lever en de nieren.

Afvalstoffen die ongewild in het lichaam komen door een slechte spijsvertering, maar ook reststoffen van de eigen stofwisseling kunnen de oorzaak zijn van huidklachten. Door de stimulerende werking van brandnetel wordt zowel de afbraak van afvalstoffen door de lever, als ook de uitscheiding van afvalstoffen via de urine door de nieren, extra bevorderd!

 
Deze bloedzuiverende werking van brandnetel, verlicht jeuk en huidirritatie bij de hond.

Daarnaast bevat brandnetel kiezelzuur, ook wel silicium genoemd. Het is voor het lichaam een belangrijke bouwstof, als onderdeel van bindweefsel en wordt vooral aangetroffen in weefsels die een zekere stevigheid moeten hebben zoals botten, pezen, gewrichtsbanden, kraakbeen, vaatwanden (aorta), bindweefsel, huid, haren, en nagels. Silicium in brandnetel ondersteunt het natuurlijk herstel van de huid en versterkt de huid.

De gunstige eigenschappen van de brandnetel, maken deze plant uitermate geschikt voor  honden met een gevoelige huid en vacht!

Wel in gedroogde vorm, anders zou het eten ervan een netelige kwestie worden!

Gerelateerde berichten

    Dit bericht heeft geen reacties

Reacties zijn gesloten.