Vitalstyle spieren en gewrichten

Vitalstyle spieren en gewrichten voor een soepele hond.

Vitalstyle spieren en gewrichten is een 100% natuurlijke, complete voeding voor uw hond die het gehele bewegingsapparaat van de hond ondersteunt.  Ecostyle spieren en gewrichten is samengesteld uit hoogwaardig rundvlees, kip, diverse soorten granen en specifieke kruiden. Daarbij heeft deze voeding speciale ingredienten meegekregen, zoals ondermeer extra zalmolie, beta-glucanen, L-carnitine, glucosamine en boswelia-extract dit alles om de smering van de gewrichten zou soepel mogelijk te laten verlopen.

ecostyle spieren en gewrichten

Vitalstyle Spieren en Gewrichten

Zorgd voor een goede stofwisseling en spijsvertering de honden vinden Ecostyle Spieren en Gewrichten heerlijk en zijn ideaal voor een maximale stimulans van de spieren en gewrichten. Voor een vrolijke en soepel bewegende hond!

   

Pakt het probleem bij de basis aan

Vitalstyle  spieren en gewrichten pakt het probleem bij de basis aan. De speciale ingrediënten ondersteunen de gezondheid van de gewrichten bij slijtage (osteoartritis) van jouw hond en dragen bij aan het remmen van ontstekingsreacties.

De voeding werkt pijnstillend, daarbij remt het de kraakbeenafbraak en stimuleert het juist de groei van nieuw kraakbeen bij jouw hond. Dat komt ondermeer door de extra zalmolie met hoge concentraties omega-3-vetzuren (EPA & DHA) en de speciale kruidenextracten. Maar ook bèta-glucanen en gelatinehydrolisaat (collageeneiwit) helpen de hond weer gemakkelijker en zonder pijn te bewegen en leidt tot een sterke vermindering van de klachten.

10 soorten kruiden toegevoegd

Aan Vitalstyle spieren en gewrichten zijn meer dan 10 soorten kruiden toegevoegd. Elk kruid heeft zijn eigen, specifieke werking op het lichaam en de gezondheid. Naast de kruiden bevat deze voeding ook nog unieke stoffen die hun werking hebben op de probleemgebieden. De combinatie van al deze soorten samen maakt de werking nog effectiever. De mix is vanuit veel kennis en ervaring samengesteld.

De hond wordt vitaler en beweegt weer met plezier!

Spieren en gewrichten vers vlees

Sinds een aantal jaren hebben ze bij Vitalstyle ook vlees in blik voor de hond, die ze in diverse varianten aanbieden  Maar voor de honden die speciale voeding eten zoals spieren en gewrichten is het nog wel eens zoeken welke soort vlees daar nu het beste bij past.

Nu is er ook voor die honden een heerlijke vleesmaaltijd of je kunt het natuurlijk ook als beloning geven

Gerelateerde berichten

    Dit bericht heeft geen reacties

Reacties zijn gesloten.