Vlooien bij hond en kat

Vlooien vermenigvuldigen zich

Zeker als het zonnetje schijnt ( of ook in de winter als de kachel aan gaat) en de temperatuur oploopt dan vermenigvuldigen de vlooien zich in een rap tempo. in de zomer maanden  zijn er perfecte weersomstandigheden voor vlooien.

Vlooien bij hond en kat

Vele honden en katten en de omgeving waar ze wonen zullen hier door getroffen worden door een vlooienplaag die grondig en snel aangepakt moet worden om de plaag te stoppen.

Huisdier vlovrij maken.

Om te beginnen moet uw hond of kat snel geheel vlovrij gemaakt worden dat gaat het snelst met Vlo Kill+  die Vlooien bij hond en katbevatten pilletjes die na 15 minuten al beginnen met werken, u ziet dus snel na toediening al dode vlooien.

Vlovrij  na een aantal uren.

Binnen 6 uur is uw hond of kat geheel vlovrij, geen gedoe met een vlooienkam, shampoo’s of wachten totdat een ander product optimaal werkt na 24 of 48 uur.

Vlo KIll+ is te koop voor de kleine hond en kat Beaphar Vlo Kill + Kleine Hond-Kat 6 Tab of voor de grote hond zwaarder dan 11 kg  Beaphar Vlo Kill + Grote Hond 6 Tab


Combineren van Vlo Kill+

Deze tabletten mogen gecombineerd worden met andere vlooienproducten waardoor uw hond of kat ook op de lange termijn beschermd kan worden met bij voorbeeld Fiprotec.

Vlooien in de omgeving.

Een vlooienplaag bevind zich voor 95% in de omgeving, vlooien leggen 30 tot 40 eitjes per dag waardoor de behandeling van de omgeving zeer belangrijk is.

Vlooienspray.

Met vlooienspray voor de omgeving worden de vlooien en de larven aangepakt waardoor ze niet meer op uw hond of kat kunnen springen.

Tip: behandel ook de auto bij een vlooienbesmetting.

Vlooienspul

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Shopping cart