Vlooien bij hond en kat

Vlooien vermenigvuldigen zich

Zeker als het zonnetje schijnt ( of ook in de winter als de kachel aan gaat) en de temperatuur oploopt dan vermenigvuldigen de vlooien zich in een rap tempo. in de zomer maanden  zijn er perfecte weersomstandigheden voor vlooien.

 

Vlooien bij hond en kat.

Vele honden en katten en de omgeving waar ze wonen zullen hier door getroffen worden door een vlooienplaag die grondig en snel aangepakt moet worden om de plaag te stoppen.

 

Beaphar Vlo Kill hond vanaf 11kg 6st

Huisdier vlovrij maken.

Om te beginnen moet uw hond of kat snel geheel vlovrij gemaakt worden dat gaat het snelst met Vlo Kill+  die bevatten pilletjes die na 15 minuten al beginnen met werken, u ziet dus snel na toediening al dode vlooien.

 

Beaphar Vlo Kill kat en hond tot 11kg 6st

Vlovrij  na een aantal uren.

Binnen 6 uur is uw hond of kat geheel vlovrij, geen gedoe met een vlooienkam, shampoo’s of wachten totdat een ander product optimaal werkt na 24 of 48 uur.

Vlo KIll+ is te koop voor de kleine hond en kat Beaphar Vlo Kill + Kleine Hond-Kat 6 Tab of voor de grote hond zwaarder dan 11 kg  Beaphar Vlo Kill + Grote Hond 6 Tab

 

 

Combineren van Vlo Kill+

Deze tabletten mogen gecombineerd worden met andere vlooienproducten waardoor uw hond of kat ook op de lange termijn beschermd kan worden met bij voorbeeld Fiprotec.

 

Vlooien in de omgeving.

Een vlooienplaag bevind zich voor 95% in de omgeving, vlooien leggen 30 tot 40 eitjes per dag waardoor de behandeling van de omgeving zeer belangrijk is.

 

Vlooienspray.

Met vlooienspray voor de omgeving worden de vlooien en de larven aangepakt waardoor ze niet meer op uw hond of kat kunnen springen.

Vlo Kill doodt razendsnel vlooien die op hond en kat zitten, de tablet begint binnen 15 minuten te werken en in 6 uur zijn alle vlooien die op het dier zaten dood. Vlo Kill+ werkt 24 uur en mag daarna herhaald worden. Geschikt voor honden en katten vanaf 4 weken en een gewicht van 1 tot 11kg

Tip: behandel ook de auto bij een vlooienbesmetting.

Vlooienspul

Gerelateerde berichten

    Dit bericht heeft nog geen reacties

Laat een reactie achter